Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

LOUBIA HAMRA (2013) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2013

Loubia Hamra

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.005

Loubia hamra

HD
Loubia Hamra gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 41 stemmen
Arabisch · 2013 ( DZ-FR ) · AL · Drama · 77 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Loubia Hamra"?

Loubia Hamra online kijken - Op een Algerijns strand plonzen kinderen, slapen ze, kibbelen ze, en dan opeens trekken ze ten strijde. Het is noch Lord of the Flies, noch La Guerre des boutons. In haar eerste film, vol gratie, filmt Narimane Mari deze kinderlijke vrijage van dichtbij, in het onregelmatige tempo van een verbeelding die geïnspireerd is door de hoogste vorm van werkelijkheid, de nationale geschiedenis - in feite niets minder dan de Algerijnse Onafhankelijkheidsoorlog. Wanneer hun fantasie een algemene omwenteling teweegbrengt, volgen we de kudde kinderen terwijl ze met hun voeten de trap op stampen, huizen binnenvallen, dorpspleinen oversteken, in een wervelwind van geschreeuw en loze woorden. De tijd wordt uitgerekt als in een droom, door een choreografie van strijdlustige schaduwen of de nachtelijke explosie van het kerkhof, als zoveel waarschuwingssignalen voor gevaren die komen gaan. U kunt Loubia Hamra kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Arabisch. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2013. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Loubia Hamra (2013)

Cast: Adlane Aïssani, Amir Nourine, Bilal Azil, Chems-Edine Boudjema, Feyçal Ould Larbi, Ghania Aïssani, Housseim Eddine Chatouani, Haïtem Hala, Kawtar Bakir, Madjid Bouabdellah, Mounir Laïb, Mohamed Brahimi, Nassim Brahimi, Nedjmeddine Benarafa en Rehab Bakir.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Narimane Mari.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2013

77 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Algerije Algerije, Frankrijk Frankrijk

Ads
SCREENWRITER Loubia Hamra

Narimane Mari.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Nasser Medjkane.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Loubia Hamra

Muziek gecomponeerd door Etienne Jaumet, Cosmic Neman en Zombie Zombie.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Allers-Retours Productions, F.D.A.T.I.C. en Ministère de la Culture.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Loubia Hamra

Geproduceerd door Narimane Mari.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Zum Zeig Distribución.

FILM KIJKEN Loubia Hamra

Loubia Hamra streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Loubia hamra heeft een geschatte lengte van 77 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Arabisch in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Loubia Hamra (2013)
Ads

Samengevat, de compleet film Loubia Hamra met originele screenplay in Arabisch, geproduceerd in Algerije en Frankrijk, en gepresenteerd in theaters in 2013, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Narimane Mari. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 41 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Loubia hamra: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!