Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

LOTGENOTEN (2013) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2013

Lotgenoten

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.395

Lotgenoten

HD
Lotgenoten gratis
2/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 123 stemmen
Nederlands · 2013 ( NL ) · AL · Drama · 65 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Lotgenoten"?

Lotgenoten online kijken - Remco Albrecht (Alfred Heppener), algemeen directeur van 'Albrecht Construct' en freelance womanizer, viert op aandringen van zijn vrouw Ineke (Heleen van Doremalen) met tegenzin zijn 65ste verjaardag. Vanaf het moment dat het feest begint gaat het lot op de loop met zijn lichtzinnige levensstijl. Zijn rebelse dochter Lieke (Fransie Groenendijk) krijgt bezoek van haar vriendin Merel. Er wordt ingesnoven en beide vriendinnen verschijnen strak van de cocaïne op het feest. Merel is tevens de reden dat Remco's zoon Tobias hem bij Ineke in verlegenheid brengt waardoor de sfeer steeds grimmiger wordt. Zakenpartners Wim en Fred slijpen hun messen en proberen achter zijn rug om zijn bedrijf te verkopen. Tot overmaat van ramp komt zijn voormalige kantoorscharrel Nadja onuitgenodigd op het feest, en blijkt nog zwanger ook... U kunt Lotgenoten kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Nederlands. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2013. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Lotgenoten (2013)

Cast: Alfred Heppener, Heleen van Doremalen, Fransie Groenendijk, Martijn van Hese, Marleen Mathews, Charmène Sloof, Mischa van der Klei, Cas van der Sande, Nienke Brinkhuis, Heidi Groen, Joshua Rubin, Michael Schnörr, Eric van der Velden en Evelien Bijnen.

FILM REVIEW online

Regelmatig, om de tijd te doden. Je kunt het zien en deel uw mening over sociale netwerken.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Stephan Brenninkmeijer.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2013

65 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Nederland Nederland

Ads
SCREENWRITER Lotgenoten

Kim van Kooten, Fleur Jansen, Robert Alberdingk Thijm, Paul Verhoeven en Stephan Brenninkmeijer.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Pieter Verburg, Stef van Wijk, Onno 't Hooft, Geert van Schoot en Robert M. Berger.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Lotgenoten

Muziek gecomponeerd door Luuk Degen, Danny Weijermans, Zino van Hamersveld, Ruud Hermans, Raoul Popma, Nick Smeenk en Friedemann Findeisen.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door IO Filmproducties en BrennFilm.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Lotgenoten

Geproduceerd door Stephan Brenninkmeijer en Charmène Sloof.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Benelux Film Distributors.

FILM KIJKEN Lotgenoten

Lotgenoten streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Lotgenoten heeft een geschatte lengte van 65 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Lotgenoten (2013)
Ads

Samengevat, de compleet film Lotgenoten met originele screenplay in Nederlands, geproduceerd in Nederland, en gepresenteerd in theaters in 2013, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Stephan Brenninkmeijer. Het heeft een gemiddelde score van twee sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 123 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Lotgenoten: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!