Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

LONGKAI (2013) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2013

Longkai

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Longkai

HD
Longkai gratis
2/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 23 stemmen
Maleis · 2013 ( MY ) · AL · Actie · 105 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Longkai"?

Longkai online kijken - Eddie en Bada zijn twee broers die bij een takelwagenbedrijf werken. De broers sturen de voertuigen die ze laten slepen altijd naar Rimau's garage. Rimau is een vrouw met een keiharde houding die stiekem van Bada houdt. Mojo en Bayam zijn de rivalen van Eddie en Bada van een ander takelwagenbedrijf. Mojo zou liever sterven dan vrede sluiten met de broers, maar zijn jongere zus, Soraya, is verliefd op Eddie. De relatie tussen de personages wordt nog ingewikkelder wanneer op een dag een mysterieuze vrouw, alleen bekend als Zarina, opduikt in Rimau's garage. U kunt Longkai kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Maleis. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2013. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Longkai (2013)

Cast: Faizal Hussein, Niezam Zaidi, Erra Fazira, Wawa Zainal, Dira Abu Zahar, Zul Suphian, Along Eyzendy, Mikail Andre, Mohd Pierre Andre, Black Hanifah, Epy Kodiang, Azwan Kombos, Man Raja Lawak, Dian P. Ramlee en Eddy Rauf.

FILM REVIEW online

Regelmatig, om de tijd te doden. Je kunt het zien en deel uw mening over sociale netwerken.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Hashim Rejab.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Actie

2013

105 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Maleisië Maleisië

Ads
FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Areel Abu Bakar.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Longkai

Muziek gecomponeerd door Trabye.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Metrowealth Movies Production.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Longkai

Geproduceerd door David Teo.

FILM KIJKEN Longkai

Longkai streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Longkai heeft een geschatte lengte van 105 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Maleis in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Longkai (2013)
Ads

Samengevat, de compleet film Longkai met originele screenplay in Maleis, geproduceerd in Maleisië, en gepresenteerd in theaters in 2013, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Hashim Rejab. Het heeft een gemiddelde score van twee sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 23 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Longkai: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!