Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

LLÁMENME MIKE (1979) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1979

Llámenme Mike

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 937

Llámenme Mike

HD
Llámenme Mike gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 39 stemmen
Spaans · 1979 ( MX ) · +18 · Komedie, Actie, Crimnal · 105 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Llámenme Mike"?

Llámenme Mike online kijken - Een set van agenten feesten plaats een vrouw die bij hen was op de snelweg, de vrouw sterft. Weinig tijd later, officieren gevangen smokkelaars en houdt een deel van het medicijn, gemaakt door wie worden onderzocht, een van hen, Michael, heeft de schuld alleen te nemen en wordt gevangen genomen. In de gevangenis, wordt geslagen door rovers die hij had gemarteld. Vanwege het slaan, Michael neemt op de persona van een detective roman, en de gevangenis gaat naar het asiel van waaruit ontsnapt met de hulp van een ander onevenwichtig. Het is gewijd aan de bestrijding van wat hij verbeeldt een communistische samenzwering om de westerse democratie te vernietigen. Bij de ontmoeting met zijn voormalige collega's niet herkent, en niet door de naam van Michael, en wenst te worden genoemd Mike. Dus, Mike wordt geconfronteerd met vele soorten die samenzweerders geloven. U kunt Llámenme Mike kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Spaans. Gezien op Movie City, première in de bioscoop in 1979. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Llámenme Mike (1979)

Cast: Sasha Montenegro, Alejandro Parodi, Víctor Alcocer, Carlos Cardán, José Nájera, Humberto Elizondo, Roberto Dumont, Leonardo Trevole, Bruno Rey, Juan José Gurrola, Grace Renat, Jorge Patiño, Delia Magaña, Fatima, Armando Soto La Marina en Mário Hernández.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Alfredo Gurrola.

+18 Alleen kinderen ouder dan 18 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie, Actie, Crimnal

1979

105 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Mexico Mexico

Ads
SCREENWRITER Llámenme Mike

Jorge Patiño en Reyes Bercini.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Miguel Garzón.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Conacite Dos.

FILM KIJKEN Llámenme Mike

Llámenme Mike on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Llámenme Mike heeft een geschatte lengte van 105 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Spaans in Movie City op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Llámenme Mike (1979)
Ads

Samengevat, de compleet film Llámenme Mike met originele screenplay in Spaans, geproduceerd in Mexico, en gepresenteerd in theaters in 1979, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Alfredo Gurrola. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 39 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Mike's Run: Find Your Normal2017EngelsMike's Run: Find Your Normal
An Untitled Mike Perrone Project2016EngelsAn Untitled Mike Perrone Project
Magic Mike XXL2015EngelsMagic Mike XXL
Mike Bassett: Interim Manager2016EngelsMike Bassett: Interim Manager
Mike Leigh's the Pirates of Penzance - English National Opera2015EngelsMike Leigh's the Pirates of Penzance - English National Opera
Llámenme Mike: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!