Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

LITTLE (2019) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2019

Little

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.009

Little

HD
Little gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 6628 stemmen
Engels · 2019 ( US ) · +13 · Komedie, Fantasy, Romantische · 108 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Little"?

Little online kijken - 'Little' volgt een vrouw die de kans krijgt om haar jeugd te herbeleven. Ze gaat terug in de tijd naar haar jongere zelf waar ze nog een zorgeloos leven leidde. Een leven waar langzamerhand de druk van volwassenheid om de hoek komt kijken en het haar destijds te veel werd. U kunt Little kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2019. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Little (2019)

Cast: Regina Hall, Issa Rae, Marsai Martin, Justin Hartley, Tracee Ellis Ross, Tone Bell, Mikey Day, JD McCrary, Tucker Meek, Thalia Tran, Marley Taylor, Eva Carlton, Luke James, Rachel Dratch en Christopher A. Martin.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Tina Gordon.

+13 Alleen kinderen ouder dan 13 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie, Fantasy, Romantische

2019

108 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Little

Tracy Oliver en Tina Gordon.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Little

Muziek gecomponeerd door Germaine Franco.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Universal Pictures, Khalabo Ink Society, Will Packer Productions en Legendary Entertainment.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Little

Geproduceerd door Marsai Martin, Will Packer, Shayla Cowan, James Lopez, Josh Martin, Preston L. Holmes, Regina Hall en Kenya Barris.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Universal Pictures, Sony Pictures Releasing en Universal Pictures International (UPI).

FILM KIJKEN Little

Little streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Little heeft een geschatte lengte van 108 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Little (2019)
Ads

Samengevat, de compleet film Little met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2019, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Tina Gordon. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 6628 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Little: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!