Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

LISSY (1957) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1957

Lissy

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.009

Lissy

HD
Lissy gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 89 stemmen
Duits · 1957 ( XG-DE ) · AL · Drama · 89 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Lissy"?

Lissy online kijken - Berlijn, begin jaren dertig. Lissy, een jonge vrouw die is opgegroeid in een socialistisch arbeidersgezin, trouwt met een bediende die haar een beter leven belooft. Tijdens de depressie wordt hij echter ontslagen en kan geen nieuwe baan vinden. Wanhopig op zoek naar gezelschap en geld valt hij voor de nazi-propaganda en sluit zich aan bij de Stormtroepen. Lissy's broer, die een tijdlang sympathiseerde met de communisten, draagt nu ook het uniform van de SA. Wanneer hij door de nazi's wordt vermoord - vanwege zijn oppositionele ideeën - begint Lissy dingen in twijfel te trekken en neemt ze een moeilijke en mogelijk gevaarlijke beslissing. U kunt Lissy kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Duits. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1957. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Lissy (1957)

Cast: Sonja Sutter, Horst Drinda, Hans-Peter Minetti, Raimund Schelcher, Christa Gottschalk, Gerhard Bienert, Else Wolz, Annemarie Hase, Otto Stübler, Willi Schwabe, Christine von Trümbach, Kurt Oligmüller, Gerd Michael Henneberg, Horst Friedrich en Georg Feicht.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Konrad Wolf.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

1957

89 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

, Duitsland Duitsland

Ads
SCREENWRITER Lissy

F.C. Weiskopf, Alex Wedding, Hans-Joachim Wallstein en Konrad Wolf.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Werner Bergmann.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Lissy

Muziek gecomponeerd door Joachim Werzlau.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Deutsche Film (DEFA).

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Westfalen-Film, Studio Hamburg Enterprises en VEB Progress Film-Vertrieb.

FILM KIJKEN Lissy

Lissy streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Lissy heeft een geschatte lengte van 89 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Duits in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Lissy (1957)
Ads

Samengevat, de compleet film Lissy met originele screenplay in Duits, geproduceerd in Duitsland, en gepresenteerd in theaters in 1957, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Konrad Wolf. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 89 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Lissy: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!