Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

LAZZARELLA (1957) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1957

Lazzarella

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Lazzarella

HD
Lazzarella gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 36 stemmen
Italiaans · 1957 ( FR-IT ) · AL · Komedie · 97 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Lazzarella"?

Lazzarella online kijken - Luciano, die aan de universiteit studeert, wordt verliefd op Sandra, een middelbare scholiere, die zijn liefde beantwoordt. Haar familie is zeer rijk, de zijne is van bescheiden afkomst; het verschil in stand lijkt echter geen probleem te zijn, en het diploma van Luciano doet de hoop op een gelukkige toekomst toenemen. Na een plotselinge financiële ineenstorting gaat het familiebedrijf van Sandra echter failliet: om haar ouders te helpen aanvaardt het meisje de vriendelijkheid van een zeer rijke jeugdvriend, en besluit met hem te trouwen. U kunt Lazzarella kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Italiaans. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1957. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Lazzarella (1957)

Cast: Alessandra Panaro, Terence Hill, Rossella Como, Luigi De Filippo, Domenico Modugno, Irène Tunc, Dolores Palumbo, Aurelio Fierro, Riccardo Garrone, Turi Pandolfini, Mario Ambrosino, Roy Ciccolini, Madeleine Fischer en Tina Pica.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Carlo Ludovico Bragaglia.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie

1957

97 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Frankrijk Frankrijk, Italië Italië

Ads
SCREENWRITER Lazzarella

Giorgio Prosperi, Ugo Guerra en Riccardo Pazzaglia.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Raffaele Masciocchi.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Lazzarella

Muziek gecomponeerd door Carlo Rustichelli.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Compagnia Cinematografica, Société Générale de Cinématographie (S.G.C.) en Titanus.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Lazzarella

Geproduceerd door Gilberto Carbone.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Titanus en 01 Distribution.

FILM KIJKEN Lazzarella

Lazzarella streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Lazzarella heeft een geschatte lengte van 97 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Italiaans in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Lazzarella (1957)
Ads

Samengevat, de compleet film Lazzarella met originele screenplay in Italiaans, geproduceerd in Frankrijk en Italië, en gepresenteerd in theaters in 1957, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Carlo Ludovico Bragaglia. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 36 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Lazzarella: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!