Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

LANDLINE (2017) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2017

Landline

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.009

Landline

HD
Landline gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 3659 stemmen
Engels · 2017 ( US ) · +16 · Komedie, Drama · 93 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Landline"?

Landline online kijken - Manhattan, 1995. Drie vrouwen uit een gezin hebben een leven dat bestaat uit veel seks, drugs en Japans eten. Navigerend tussen monogamie, eerlijkheid en een verloren gewaand New York, leeft de familie Jacobs in de laatste dagen dat mensen nog geen mobiele telefoons hebben en er nog binnen wordt gerookt. De tiener Ali ontdekt dat haar vader een affaire heeft, haar oudere zus Dana onthult haar wilde kant, en hun moeder Pat worstelt met het feit dat ze niet alles kan hebben. Maar gelukkig heeft haar familie elkaar nog. U kunt Landline kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op Amazon Prime, première in de bioscoop in 2017. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Landline (2017)

Cast: Jenny Slate, Jay Duplass, Abby Quinn, John Turturro, Edie Falco, Ali Ahn, Marquis Rodriguez, Jordan Carlos, Finn Wittrock, Bobbi Salvör Menuez, Charlotte Ubben, Roger Peffley, Eric Tabach, Raffaella Meloni en Noah Tully Sanderson.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Gillian Robespierre.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie, Drama

2017

93 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Landline

Elisabeth Holm, Gillian Robespierre en Tom Bean.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Chris Teague.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Landline

Muziek gecomponeerd door Jordan Cohen, Chris Bordeaux en Clyde Lawrence.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Magnolia Pictures.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Landline

Geproduceerd door Natalya Petrosova, Gillian Robespierre, Sophia Dilley, Stacy Keppler, Russell Levine, Elisabeth Holm, Samuel Yeunju Ha, Christopher Lytton, Gigi Pritzker en Susan Leber.

FILM KIJKEN Landline

Landline streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Landline heeft een geschatte lengte van 93 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in Kabel-TV op het internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Landline (2017)
Ads

Samengevat, de compleet film Landline met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2017, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Gillian Robespierre. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 3659 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Landline2010EngelsLandline
Landline: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!