Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

LAN ABKI ABADAN (1957) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 1957

Lan abki abadan

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.005

Lan abki abadan

HD
Lan abki abadan gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 24 stemmen
Engels · 1957 ( EG ) · AL · Drama, Romantische, Thriller · 118 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Lan abki abadan"?

Lan abki abadan online kijken - De familie van Abu Taqiyya staat vijandig tegenover de pasja die hun land op een openbare veiling heeft verkregen. Deze pasja heeft een dochter die verliefd is op een landbouwingenieur, en een van haar verwanten probeert haar uit te huwelijken uit hebzucht naar het geld van haar vader. U kunt Lan abki abadan kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1957. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Lan abki abadan (1957)

Cast: Faten Hamamah, Imad Hamdi, Fakher Fakher, Zaki Rustum, Hala Fakher, Negma Ibrahim, Rushdi Abazah, Sanaa Gameel, Wedad Hamdy en Samira Ahmed.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Hasan El-Emam.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Romantische, Thriller

1957

118 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Egypte Egypte

Ads
FILM KIJKEN Lan abki abadan

Lan abki abadan streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Lan abki abadan heeft een geschatte lengte van 118 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Lan abki abadan (1957)
Ads

Samengevat, de compleet film Lan abki abadan met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Egypte, en gepresenteerd in theaters in 1957, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Hasan El-Emam. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 24 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Lan Kwai Fong 32014EngelsLan Kwai Fong 3
Ruamphon khon luktung ngoen lan2013ThaiRuamphon khon luktung ngoen lan
Guan lan2008EngelsGuan lan
Blue Gate Crossing2002EngelsLan se da men
Lan Yu2001RussischLan Yu
Lan abki abadan: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!