Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

LAJWANTI (1958) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1958

Lajwanti

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Lajwanti

HD
Lajwanti gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 40 stemmen
Engels · 1958 ( IN ) · AL · Drama, Familie · 120 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Lajwanti"?

Lajwanti online kijken - Lajwanti is een typisch Indiaas melodrama over misverstanden en het daaruit voortvloeiende lijden. Het gaat over de tegenslagen van een getrouwde vrouw en haar dochter. De vrouw besluit een vriend van de familie, een kunstenaar, haar portret te laten schilderen als geschenk voor haar man. Maar haar man, in een haastig oordeel, leidt af dat ze een affaire heeft met de man en gooit haar en hun dochter het huis uit. Naarmate de jaren verstrijken, slagen de vrouw en de dochter erin te overleven en dan realiseert de man zich eindelijk wat hij heeft gedaan. Zijn pogingen om zijn vrouw terug te winnen zijn des te moeilijker omdat zijn dochter zich tegen hem heeft gekeerd. Zoals in de meeste Indiase films, worden de actie en het melodrama benadrukt door veelvuldige zang- en dansnummers. U kunt Lajwanti kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1958. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Lajwanti (1958)

Cast: Nargis, Balraj Sahni, Kumari Naaz, Prabhu Dayal, Radhakrishan, Manorama, Kusum Thakur, Mumtaz Begum, Leela Mishra, Nazir Kashmiri, Amrit Kumar, Krishna Duggal, Daya Devi, Ramlal en Kamal Dukhia.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Narendra Suri.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Familie

1958

120 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Indië Indië

Ads
SCREENWRITER Lajwanti

Sachin Bhowmick, Surendra Shailaj en Umesh Mathur.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

M.N. Malhotra.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Lajwanti

Muziek gecomponeerd door Sachin Dev Burman.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door De Luxe Films.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Lajwanti

Geproduceerd door Mohan Segal.

FILM KIJKEN Lajwanti

Lajwanti streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Lajwanti heeft een geschatte lengte van 120 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Lajwanti (1958)
Ads

Samengevat, de compleet film Lajwanti met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Indië, en gepresenteerd in theaters in 1958, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Narendra Suri. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 40 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Lajwanti2014HindiLajwanti
Lajwanti: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!