Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

L'APPARITION (2018) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2018

L'Apparition

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.011

L'Apparition

HD
L'Apparition gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 963 stemmen
Frans · 2018 ( BE-FR-JO ) · AL · Drama · 139 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "L'Apparition"?

L'Apparition online kijken - De verslaggever Jacques krijgt op een dag een mysterieus telefoontje van het Vaticaan. In een stadje in het zuidoosten van Frankrijk beweerde een achttienjarig meisje dat ze een verschijning van de Heilige maagd Maria zag. Het gerucht is snel verspreid waardoor duizenden pelgrims zich naar de plaats van de vermeende verschijningen begeven. Jacques heeft geen voeling met de godsdienst, maar stemt ermee in mee te werken aan het onderzoek naar de gebeurtenissen. U kunt L'Apparition kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Frans. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2018. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS L'Apparition (2018)

Cast: Vincent Lindon, Galatéa Bellugi, Patrick d'Assumçao, Anatole Taubman, Elina Löwensohn, Gérard Dessalles, Bruno Georis, Claude Lévèque, Alicia Hava, Candice Bouchet, Natalia Dontcheva, Gervais Dimwana, Bogdan Zamfir, Eric Paul en Joël Demarty.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Xavier Giannoli.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2018

139 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

België België, Frankrijk Frankrijk, Jordanië Jordanië

Ads
SCREENWRITER L'Apparition

Jacques Fieschi, Xavier Giannoli en Marcia Romano.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Eric Gautier.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Gabriel, La Banque Postale Image 10, Canal, Curiosa Films, Cinémage 12, Sofica Manon 7, Memento Films Production, La Cinéfacture, Proximus en Cofinova 14.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ L'Apparition

Geproduceerd door Olivier Delbosc, Rula Nasser, Conchita Airoldi, Emilien Bignon en Christine De Jekel.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Alive Vertrieb und Marketing, Filmperlen, Alambique Destilaria de Ideias, Memento Films, Spentzos Films, Vertigo Média Kft., September Film, Music Box Films, CDI Films en VerCine.

FILM KIJKEN L'Apparition

L'Apparition streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film L'Apparition heeft een geschatte lengte van 139 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Frans in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

L'Apparition (2018)
Ads

Samengevat, de compleet film L'Apparition met originele screenplay in Frans, geproduceerd in België, Frankrijk en Jordanië, en gepresenteerd in theaters in 2018, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Xavier Giannoli. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 963 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Apparition of Evil2014EngelsApparition of Evil
The Apparition2012EngelsThe Apparition
The Apparition of Roxanne2010EngelsThe Apparition of Roxanne
L'Apparition: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!