Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

KUTUMB (2012) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2012

Kutumb

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Kutumb

HD
Kutumb gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 18 stemmen
Engels · 2012 ( IN ) · AL · Drama · 134 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Kutumb"?

Kutumb online kijken - Hoewel ze moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen, leiden Namdeo (Jitendra Joshi) en Ganga (Veena Janmkar) een vredig leven met hun kinderen Laxmi (Gauri Ingawale) en Subhan (Mihir Soni). Namdeo, die als tuinman werkt, gaat tot het uiterste om de wensen van zijn gezin te vervullen. Hij doet zelfs wat extra werk en verdraagt alle pijn met een glimlach. Hun eenvoudige leven wordt echter lelijk wanneer ze met een aantal obstakels te maken krijgen. Namdeo krijgt onvoorwaardelijke familie-achtige steun van zijn vriend Magic Mamu (Siddharth Jadhav) en zijn vrouw Saira (Manasi Naik). U kunt Kutumb kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2012. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Kutumb (2012)

Cast: Gauri Ingavale, Siddarth Jadhav, Veena Jamkar, Jitendra Joshi, Bhalchandra Kadam, Vaibhav Mangale, Manasi Naik en Mihir Soni.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Sudesh Manjrekar.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2012

134 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Indië Indië

Ads
FILM KIJKEN Kutumb

Kutumb streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Kutumb heeft een geschatte lengte van 134 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Kutumb (2012)
Ads

Samengevat, de compleet film Kutumb met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Indië, en gepresenteerd in theaters in 2012, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Sudesh Manjrekar. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 18 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Kutumb: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!