Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

KURSK (2018) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2018

Kursk

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.017

Kursk

HD
Kursk gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 5292 stemmen
Engels · 2018 ( BE-FR-LU ) · +13 · Actie, Drama, Historische · 117 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Kursk"?

Kursk online kijken - De film vertelt het verhaal van de ramp in 2000 met de K-141 Kursk onderzeeër waarbij 118 Russische zeelieden stierven. Tijdens een Russische vlootoefening in de Barentszzee zinkt de onderzeeër na enkele explosies. 23 bemanningsleden overleven de ramp en wachten wanhopig op hulp, terwijl hun zuurstof op dreigt te raken. Ondertussen vechten familieleden wanhopig tegen politieke obstakels en onmogelijke kansen om hen te redden. U kunt Kursk kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2018. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Kursk (2018)

Cast: Matthias Schoenaerts, Léa Seydoux, Peter Simonischek, August Diehl, Max von Sydow, Colin Firth, Bjarne Henriksen, Magnus Millang, Artemiy Spiridonov, Joel Basman, Pit Bukowski, Matthias Schweighöfer, Tom Hudson, Chris Pascal en Kristof Coenen.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Thomas Vinterberg.

+13 Alleen kinderen ouder dan 13 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Actie, Drama, Historische

2018

117 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

België België, Frankrijk Frankrijk, Luxemburg Luxemburg

Ads
SCREENWRITER Kursk

Robert Rodat en Robert Moore.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Anthony Dod Mantle.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Kursk

Muziek gecomponeerd door Alexandre Desplat.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door VIA EST, Belga Productions en EuropaCorp.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Kursk

Geproduceerd door Constance D'Humières, Raphaël Benoliel, Fabrice Delville, Jean-Marc Debaty, Jérôme de Béthune, Bruno Amestoy, Arnaud De Senilhes, Luc Besson, Lisa Ellzey en Vincent Decalf.

FILM KIJKEN Kursk

Kursk streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Kursk heeft een geschatte lengte van 117 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Kursk (2018)
Ads

Samengevat, de compleet film Kursk met originele screenplay in Engels, geproduceerd in België, Frankrijk en Luxemburg, en gepresenteerd in theaters in 2018, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Thomas Vinterberg. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 5292 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Kursk2012EngelsKursk
Kursk: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!