Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

KURITON SUKUPOLVI (1957) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1957

Kuriton sukupolvi

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.007

Kuriton sukupolvi

HD
Kuriton sukupolvi gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 149 stemmen
Fins · 1957 ( FI ) · AL · Komedie, Drama · 94 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Kuriton sukupolvi"?

Kuriton sukupolvi online kijken - Een oude professor in de wiskunde voltooit zijn levenswerk, een onderzoeksproject waar hij tientallen jaren over heeft gedaan, en klimt uit het ketelhuis (zijn studeerkamer) terug naar het echte leven. Hij herkent zijn opstandige tienerkinderen en materialistische vrouw nauwelijks, die zijn bestaan nauwelijks lijken op te merken. De enige die geïnteresseerd is in het werk van de professor is Marja, de vriendin van zijn zoon en eerstejaars aan de universiteit. Een onschuldige verliefdheid laait op tussen de oude man en het jonge meisje, terwijl de familie van de professor alleen geïnteresseerd is in het prijzengeld dat door een internationale jury aan de professor wordt toegekend voor zijn academische prestaties. U kunt Kuriton sukupolvi kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Fins. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1957. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Kuriton sukupolvi (1957)

Cast: Tauno Palo, Irma Seikkula, Maikki Länsiö, Kaija Siikala, Jussi Jurkka, Maija Karhi, Matti Ranin, Leo Jokela, Toivo Mäkelä, Pentti Irjala, Mauri Jaakkola, Pertti Weckström, Matti Kassila, Urho Kekkonen en Esko Nevalainen.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Matti Kassila.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie, Drama

1957

94 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Finland Finland

Ads
SCREENWRITER Kuriton sukupolvi

Matti Kassila, Juha Nevalainen, Mika Waltari en Ritva Arvelo.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Esko Nevalainen.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Kuriton sukupolvi

Muziek gecomponeerd door Toivo Kärki.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Fennada-Filmi.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Kuriton sukupolvi

Geproduceerd door Mauno Mäkelä.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Finnkino, Yleisradio (YLE), Yleisradio (YLE) / Tallennepalvelu, Adams Filmi en Mainostelevisio (MTV).

FILM KIJKEN Kuriton sukupolvi

Kuriton sukupolvi streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Kuriton sukupolvi heeft een geschatte lengte van 94 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Fins in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Kuriton sukupolvi (1957)
Ads

Samengevat, de compleet film Kuriton sukupolvi met originele screenplay in Fins, geproduceerd in Finland, en gepresenteerd in theaters in 1957, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Matti Kassila. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 149 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Kuriton sukupolvi: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!