Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

KUCHIZUKE (2013) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2013

Kuchizuke

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.009

Kuchizuke

HD
Kuchizuke gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 29 stemmen
Japanse · 2013 ( JP ) · AL · Komedie, Romantische · 123 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Kuchizuke"?

Kuchizuke online kijken - Het 'Himawari So' ('Zonnebloemhuis') is een groepshuis voor geestelijk onderontwikkelde volwassenen. Manga-artiest Itpon Aijo (Naoto Takenaka) begint te werken in het 'Himawari So'. Hij trekt in bij zijn dochter Mako (Shihori Kanjiya), die geestelijk onderontwikkeld is. Uyan (Takayuki Takuma) is een bewoner van het groepshuis. Uyan en Mako beginnen gevoelens voor elkaar te ontwikkelen, maar Itpon wordt bezorgd over hen. U kunt Kuchizuke kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Japanse. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2013. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Kuchizuke (2013)

Cast: Shihori Kanjiya, Naoto Takenaka, Takayuki Takuma, Yumi Asô, Ai Hashimoto, Mitsuru Hirata, Takashi Itô, Yûsuke Manda, Seiji Miyane, Miina Obata, Rei Okamoto, Kyûsaku Shimada, Tomoko Tabata, Kô Tanikawa en Manabu Yara.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Yukihiko Tsutsumi.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie, Romantische

2013

123 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Japan Japan

Ads
SCREENWRITER Kuchizuke

Takayuki Takuma.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Digitalize, Office Crescendo, Kino Films, Kinoshita Komuten, Chukyo TV Broadcasting Company (CTV) en Japan Central Music.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Kuchizuke

Geproduceerd door Hidemi Matsumura, Naoya Kinoshita, Ryûji Ichiyama, Yasuyuki Jin en Emi Aoki.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Toei Company.

FILM KIJKEN Kuchizuke

Kuchizuke streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Kuchizuke heeft een geschatte lengte van 123 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Japanse in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Kuchizuke (2013)
Ads

Samengevat, de compleet film Kuchizuke met originele screenplay in Japanse, geproduceerd in Japan, en gepresenteerd in theaters in 2013, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Yukihiko Tsutsumi. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 29 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Jun'ai furin: Kôkotsu no kuchizuke2014JapanseJun'ai furin: Kôkotsu no kuchizuke
Kuchizuke1957JapanseKuchizuke
Kuchizuke: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!