Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

KONKANASTHA (2013) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2013

Konkanastha

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Konkanastha

HD
Konkanastha gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 24 stemmen
Engels · 2013 ( IN ) · AL · Drama, Familie · 135 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Konkanastha"?

Konkanastha online kijken - Ramchandra Govind Gokhale, een gepensioneerde man uit de middenklasse, wiens kalme en vredige leventje door een onverwachte wending van gebeurtenissen in beroering wordt gebracht. Het gaat ook over zijn temperamentvolle strijd voor gerechtigheid in bijna onmogelijke omstandigheden. U kunt Konkanastha kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2013. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Konkanastha (2013)

Cast: Anand Abhyankar, Jitendra Joshi, Bhalchandra Kadam, Vijay Kadam, Kanishk Kamat, Sachin Khedekar, Sonali Kulkarni, Upendra Limaye, Savita Malpekar, Vaibhav Mangale, Manasi Naik, Vaidehi Parshurami en Rohan Talwalkar.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Mahesh Manjrekar.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Familie

2013

135 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Indië Indië

Ads
FILM KIJKEN Konkanastha

Konkanastha streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Konkanastha heeft een geschatte lengte van 135 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Konkanastha (2013)
Ads

Samengevat, de compleet film Konkanastha met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Indië, en gepresenteerd in theaters in 2013, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Mahesh Manjrekar. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 24 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Konkanastha: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!