Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

KOLLEKTIVET (2016) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2016

Kollektivet

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.009

Kollektivet

HD
Kollektivet gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 5842 stemmen
Deens · 2016 ( DK-NL-SE ) · AL · Drama · 111 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Kollektivet"?

Kollektivet online kijken - Het verhaal speelt zich af in het midden van de jaren 70. Erik en Annam zijn een academisch koppel. Samen met hun dochter Freja richten ze een commune op in hun woning in het voorstedelijke Hellerup. Aanvankelijk gaat alles goed: er vinden grote ontmoetingen, etentjes en feesten plaats in het huis. Er is vriendschap, liefde, familie en een gemeenschap onder één dak. Maar wanneer ook de minnares van Erik intrekt in het huis, verandert alles. De realiteit maakt zijn intrede en dreigt het gezin, de vriendschap en de droom van het samenzijn te vernietigen. U kunt Kollektivet kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Deens. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2016. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Kollektivet (2016)

Cast: Fares Fares, Ulrich Thomsen, Trine Dyrholm, Magnus Millang, Lars Ranthe, Julie Agnete Vang, Helene Reingaard Neumann, Mads Reuther, Lise Koefoed, Martha Sofie Wallstrm Hansen, Ole Dupont, Adam Fischer, Morten Rose, Anne Gry Henningsen en Rasmus Lind Rubin.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Thomas Vinterberg.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2016

111 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Denemarken Denemarken, Nederland Nederland, Zweden Zweden

Ads
SCREENWRITER Kollektivet

Thomas Vinterberg, Tobias Lindholm en Mogens Rukov.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Jesper Tffner.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Kollektivet

Muziek gecomponeerd door Fons Merkies.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Film i Väst, Zentropa Entertainments, Toolbox Film, Det Danske Filminstitut, Svenska Filminstitutet (SFI), Topkapi Films en Danmarks Radio (DR).

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Kollektivet

Geproduceerd door Sisse Graum Jrgensen, Kasper Dissing, Jessica Ask, Marianne Jul Hansen, Marie Gade Denessen, Madeleine Ekman, Mark Denessen, Sidsel Hybschmann, Morten Kaufmann en Arnold Heslenfeld.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Vertigo Média Kft., Le Pacte, Nordisk Film Distribution, Alambique Destilaria de Ideias, EuroVideo, September Film, California Filmes, Film1, Kurmaca Film en Atlantic Film.

FILM KIJKEN Kollektivet

Kollektivet streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Kollektivet heeft een geschatte lengte van 111 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Deens in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Kollektivet (2016)
Ads

Samengevat, de compleet film Kollektivet met originele screenplay in Deens, geproduceerd in Denemarken, Nederland en Zweden, en gepresenteerd in theaters in 2016, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Thomas Vinterberg. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 5842 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Kollektivet: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!