Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

KOLAGALAM (2013) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2013

Kolagalam

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Kolagalam

HD
Kolagalam gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 10 stemmen
Engels · 2013 ( IN ) · AL · Romantische · 140 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Kolagalam"?

Kolagalam online kijken - Kolagalam is een Tamil komedie film, geregisseerd door Surendiran P G. De cast van Kolagalam bestaat uit Amal, Saranya Mohan. U kunt Kolagalam kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2013. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Kolagalam (2013)

Cast: 'Ganja' Karuppu en Saranya Mohan.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door P.G. Surendiran.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Romantische

2013

140 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Indië Indië

Ads
FILM KIJKEN Kolagalam

Kolagalam streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Kolagalam heeft een geschatte lengte van 140 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Kolagalam (2013)
Ads

Samengevat, de compleet film Kolagalam met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Indië, en gepresenteerd in theaters in 2013, had een stellaire groep acteurs onder leiding van P.G. Surendiran. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 10 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Kolagalam: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!