Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

KILLING 7 (2013) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2013

Killing 7

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.009

Killing 7

HD
Killing 7 gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 10 stemmen
Engels · 2013 ( TW ) · AL · Thriller · 110 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Killing 7"?

Killing 7 online kijken - In het redeneer netwerk , zijn er zeven leden die de gemeenschappelijke interesse van redeneren delen. Op een dag besloten ze om te gaan snorkelen voor vakantie. Helaas hebben ze een ongeluk en dreven ze af naar een onbewoond eiland. Op het eiland zijn ieders mobiele telefoonsignalen weg, dus zijn ze gedwongen om zeven dagen te blijven tot het volgende schip komt. De eerste nacht hebben zes van hen de vermiste partner's afgeslachte videoboodschap ontvangen om 0:10 middernacht. De komende week wordt één persoon nacht na nacht vermist. Kunnen enkelen van hen overleven van het onbewoonde eiland? Of moeten ze er allemaal sterven? Wie is de moordenaar? 'Killing 7' zal een verrassingseinde hebben voor het publiek. U kunt Killing 7 kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2013. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Killing 7 (2013)

Cast: Andy Bian, Juo-Wei Cheng, Kelly Chien, Eunice Liao, Afalean Lu en Richard Rim.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Alice Wang.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Thriller

2013

110 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Taiwan Taiwan

Ads
SCREENWRITER Killing 7

Alice Wang.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Datang Movie.

FILM KIJKEN Killing 7

Killing 7 streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Killing 7 heeft een geschatte lengte van 110 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Killing 7 (2013)
Ads

Samengevat, de compleet film Killing 7 met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Taiwan, en gepresenteerd in theaters in 2013, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Alice Wang. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 10 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Caring and Killing2016EngelsCaring and Killing
Dartmoor Killing2015EngelsDartmoor Killing
Honour Killing2015HindiHonour Killing
Killing Angels2020EngelsKilling Angels
Killing Animals2015EngelsKilling Animals
Killing 7: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!