FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

KHOHT PHETCHAKHAAT (2005) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2005

Khoht phetchakhaat

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 802

Khoht phetchakhaat

HD
Khoht phetchakhaat gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 70 stemmen
Thai · 2005 ( TH ) · AL · Drama, Horror, Actie · 87 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Khoht phetchakhaat"?

Khoht phetchakhaat online kijken - In de jaren '60, zijn er weinig plaatsen zo stil en vredig als de provincie Chumporn in Thailand, waar mensen nog steeds genieten van de rustige traditionele landleven. Deze vrede is verbrijzeld de dag het lichaam van een onbekende verschijnt op de rivieroever. Kort na, veel dorpelingen beginnen te verdwijnen zonder duidelijke reden. De bevolking worstelt om erachter te komen wat er gebeurt en de identiteit van het lichaam gevonden. Terwijl het proberen om het opsporen van de moordenaar, is een vreemd pad dat alleen kan zijn gedaan door een soort van gigantische dier. U kunt Khoht phetchakhaat kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Thai. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2005. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Khoht phetchakhaat (2005)

Cast: Chartchai Ngamsan, Chirapat Wongpaisanlux, Worapod Cha'am en Lukana Lisani.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Anat Yuangngern.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Horror, Actie

2005

87 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Thailand Thailand

Ads
FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door CM Film Co..

FILM KIJKEN Khoht phetchakhaat

Khoht phetchakhaat on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Khoht phetchakhaat heeft een geschatte lengte van 87 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Thai in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Khoht phetchakhaat (2005)
Ads

Samengevat, de compleet film Khoht phetchakhaat met originele screenplay in Thai, geproduceerd in Thailand, en gepresenteerd in theaters in 2005, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Anat Yuangngern. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 70 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Khoht phetchakhaat: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!