Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

KEDI (2016) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2016

Kedi

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.005

Kedi

HD
Kedi gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 11408 stemmen
Turks · 2016 ( TR ) · AL · Documentaire · 79 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Kedi"?

Kedi online kijken - Honderdduizenden Turkse katten bewegen zich vrij door de straten van Istanboel. Al duizenden jaren wandelen ze in en uit de levens van mensen. Zo zijn ze een essentieel onderdeel geworden van de diverse gemeenschappen die de stad zo kleurrijk maken. De katten van Istanboel zijn niemands eigendom. Ze leven tussen twee werelden, zijn wild noch tam, en brengen vreugde en een doel bij die mensen die ze zelf uitkiezen om hen te adopteren. In Istanboel zijn katten spiegels voor de inwoners; ze laten hen op een unieke manier reflecteren op hun leven. U kunt Kedi kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Turks. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2016. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Kedi (2016)

Cast: Yaman Barlas, Sari, Arzu Göl, Kemal Suncu, Bengü, Necati Özer, Hamdi Selami Karaci, Mine Sögüt, Teoman Toraman, Aslan Parcasi, Yilmaz Yildiz, Psikopat, Vecdi Kelav, Erdogan Amca en Elif Nursad Atalay.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Ceyda Torun.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Documentaire

2016

79 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Turkije Turkije

Ads
FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Charlie Wuppermann en Alp Korfali.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Kedi

Muziek gecomponeerd door Kira Fontana.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Termite Films.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Kedi

Geproduceerd door Ilan Arboleda, Ceyda Torun, Charlie Wuppermann, Jozef Amado, Thomas Podstawski, Sara Merih Ertas, Gaye Günay, Zeynep Boyner, Gregor Kewel en John Keith Wasson.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Unplugged, Shanghai xilechangsheng Co., A-One Films, YouTube Premium, Epicentre Films, Kuusan Kino, Oscilloscope, Cinema Delicatessen, M2 Films en Filmtrade.

FILM KIJKEN Kedi

Kedi streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Kedi heeft een geschatte lengte van 79 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Turks in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Kedi (2016)
Ads

Samengevat, de compleet film Kedi met originele screenplay in Turks, geproduceerd in Turkije, en gepresenteerd in theaters in 2016, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Ceyda Torun. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 11408 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Kedi Özledi2013TurksKedi Özledi
G.D.O. Kara Kedi2013TurksG.D.O. Kara Kedi
Kedi: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!