FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

KASSA ORFEUM (2010) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2010

Kassa Orfeum

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 800

Kassa Orfeum

HD
Kassa Orfeum gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 10 stemmen
Hongaars · 2010 ( SK ) · AL · Komedie · 100 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Kassa Orfeum"?

Kassa Orfeum online kijken - Met een onberispelijke uitvoering van Erzsébet Cs. Tóth, deze film geregisseerd door Károly Korognai werd in première in de bioscoop in 2010. Deze film had een oorspronkelijke productie van Slowakije. U kunt Kassa Orfeum kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Hongaars. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2010. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Kassa Orfeum (2010)

Cast: Erzsébet Cs. Tóth, Oszkár Illés, Katalin Latóczky, Máté Madarász, Bea Melkvi, Judit Márkus, Kornélia Nagy, Szilárd Petrik, Tamás Ponty, Árpád Pólos, Titusz Tóbisz en Zizi Urbán.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Károly Korognai.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie

2010

100 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Slowakije Slowakije

Ads
FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Duna Televízió.

FILM KIJKEN Kassa Orfeum

Kassa Orfeum on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Kassa Orfeum heeft een geschatte lengte van 100 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Hongaars in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Kassa Orfeum (2010)
Ads

Samengevat, de compleet film Kassa Orfeum met originele screenplay in Hongaars, geproduceerd in Slowakije, en gepresenteerd in theaters in 2010, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Károly Korognai. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 10 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Kassa Orfeum: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.