Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

KARKASH (2013) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2013

Karkash

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Karkash

HD
Karkash gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 8 stemmen
Engels · 2013 ( NP ) · AL · Drama, Musical · 95 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Karkash"?

Karkash online kijken - Het verhaal van een band genaamd Karkash en de ups en downs van de bandleden. U kunt Karkash kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2013. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Karkash (2013)

Cast: Suraj Singh Thakuri, Satya Raj Acharya, Dayahang Rai, Raymon Das Shrestha, Rajendra Khadgi, Bijay Baral en Kameshwor Chaurasiya.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Asif Shah.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Musical

2013

95 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Nepal Nepal

Ads
SCREENWRITER Karkash

Abinash Bikram Shah en Asif Shah.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Sushan Prajapati.

FILM KIJKEN Karkash

Karkash streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Karkash heeft een geschatte lengte van 95 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Karkash (2013)
Ads

Samengevat, de compleet film Karkash met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Nepal, en gepresenteerd in theaters in 2013, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Asif Shah. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 8 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Karkash: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!