Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

KALBI DALILI (2013) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2013

Kalbi Dalili

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Kalbi Dalili

HD
Kalbi Dalili gratis
2/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 49 stemmen
Engels · 2013 ( EG ) · AL · Komedie · 99 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Kalbi Dalili"?

Kalbi Dalili online kijken - Een komedie over een agent uit Zuid-Egypte, die wordt overgeplaatst naar Alexandrië waar hij zich probeert aan te passen aan de nieuwe andere cultuur. U kunt Kalbi Dalili kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op Netflix, première in de bioscoop in 2013. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Kalbi Dalili (2013)

Cast: Hasan Abdulfattah, Husain Abu-Haggag, Ragaa Al-Gidawy, Inas Al-Naggar, Gana Amr, Ahlam El-Geritli, Mahmood El-Laithi, Ismail Farghali, Sameh Hussain, Sulayman Id, Hesham Ismail, Shihtah Karika, Mayy Kassab, Abdulwahhab Khaled en Mounir Makram.

FILM REVIEW online

Regelmatig, om de tijd te doden. Je kunt het zien en deel uw mening over sociale netwerken.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Ismail Farouk.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie

2013

99 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Egypte Egypte

Ads
SCREENWRITER Kalbi Dalili

Sayyed El-Subki.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Netflix.

FILM KIJKEN Kalbi Dalili

Kalbi Dalili streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Kalbi Dalili heeft een geschatte lengte van 99 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in Kabel-TV op het internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Kalbi Dalili (2013)
Ads

Samengevat, de compleet film Kalbi Dalili met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Egypte, en gepresenteerd in theaters in 2013, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Ismail Farouk. Het heeft een gemiddelde score van twee sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 49 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Kalbi Dalili: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!