Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

K-12 (2019) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2019

K-12

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.009

K-12

HD
K-12 gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 2377 stemmen
Engels · 2019 ( HU-SK-US ) · AL · Fantasy, Horror, Musical · 92 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "K-12"?

K-12 online kijken - Cry Baby, een sterk maar gevoelig meisje, wordt naar een internaat gestuurd. Ze krijgt er al snel te maken met zeer strenge regels. Gelukkig heeft ze een beste vriendin die voor haar opkomt als ze wordt gepest door de andere studenten en leerkrachten. Met de hulp van haar vrienden en een engelachtige gids probeert Cry Baby de regels te veranderen. U kunt K-12 kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2019. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS K-12 (2019)

Cast: Melanie Martinez, Emma Harvey, Megan Gage, Maggie Budzyna, Adrian Jurics, Gergely Kiss, Natalia Toth, Tamas Gog, Robert Szabolcs, Bence Balogh, Vilmos Heim, Alissa Torvinen, Anne Wittman, Joel Francis-Williams en Toby Eddington.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Melanie Martinez.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Fantasy, Horror, Musical

2019

92 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Hongarije Hongarije, Slowakije Slowakije, US US

Ads
SCREENWRITER K-12

Melanie Martinez.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Little Ugly en Atlantic Records.

FILM KIJKEN K-12

K-12 streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film K-12 heeft een geschatte lengte van 92 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

K-12 (2019)
Ads

Samengevat, de compleet film K-12 met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Hongarije, Slowakije en US, en gepresenteerd in theaters in 2019, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Melanie Martinez. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 2377 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

K-12: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!