Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

JUVANA (2013) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2013

Juvana

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.005

Juvana

HD
Juvana gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 65 stemmen
Maleis · 2013 ( MY ) · AL · Actie · 87 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Juvana"?

Juvana online kijken - Een paar maanden na het einde van de TV-dramaserie 'Juvana' wordt Daim vrijgelaten uit de jeugdgevangenis nadat hij onschuldig is bevonden aan de moord op zijn moeder. Hij probeert een normaal leven te leiden in de buitenwereld, maar merkt dat dit enorm verschilt van het leven in de jeugdgevangenis. Daim begint naar de middelbare school te gaan in de hoop zijn SPM af te ronden. Hij vindt ook een baantje in de steenfabriek om in zijn onderhoud te voorzien. Op school wordt hij echter gepest door de andere leerlingen en heeft hij naast Sara geen vrienden. Bovendien houdt de schoolbewaker, die weet dat hij een ex-jeugdgevangene is, hem altijd in de gaten. Alles wat misgaat op school wordt Daim ook nog eens aangerekend... U kunt Juvana kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Maleis. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2013. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Juvana (2013)

Cast: Johan Asari, Zahiril Adzim, Syazwan Zulkifli, Sharnaaz Ahmad, Sara Ali, Shera Ayob, Idzham Ismail, Khairul Mohamed, Mohd Syafie Naswip, Rahim Omar, Adlin Aman Ramlee, Megat Farzeril Faiz Bin Megat Razak en Adam Shah.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Faisal Ishak.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Actie

2013

87 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Maleisië Maleisië

Ads
SCREENWRITER Juvana

Alfie Palermo.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Juvana

Muziek gecomponeerd door Hafiz Hamidun.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Filmscape.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Juvana

Geproduceerd door Francis Foo en Mira Mustaffa.

FILM KIJKEN Juvana

Juvana streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Juvana heeft een geschatte lengte van 87 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Maleis in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Juvana (2013)
Ads

Samengevat, de compleet film Juvana met originele screenplay in Maleis, geproduceerd in Maleisië, en gepresenteerd in theaters in 2013, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Faisal Ishak. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 65 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Juvana 22015EngelsJuvana 2
Juvana: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!