Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

JOSIE (2018) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2018

Josie

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.009

Josie

HD
Josie gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 2378 stemmen
Engels · 2018 ( US ) · AL · Drama, Thriller · 87 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Josie"?

Josie online kijken - Hank leidt een kleurloos bestaan in een motel in een klein stadje, waar hij zijn dagen doorkomt als visser en parkeerwacht op een middelbare school. Hij koestert met demonen uit zijn verleden, waardoor persoonlijk contact met zijn buren zoveel mogelijk vermijdt, maar daar komt verandering in wanneer de 21-jarige Josie een kamer huurt in hetzelfde motel. De twee blijken het goed met elkaar te vinden, maar wanneer Josies klasgenoot (en Hanks plaaggeest) Marcus zijn interesse in Josie toont, nemen de spanningen ernstig toe. U kunt Josie kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2018. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Josie (2018)

Cast: Sophie Turner, Dylan McDermott, Kurt Fuller, Daeg Faerch, Jack Kilmer, Robin Bartlett, Micah Fitzgerald, Lombardo Boyar, George Todd McLachlan, Mickey Faerch, Sedona Feretto, Jennifer Prediger, Aleh Neliubin, Jake Parrish en Jessa Zarubica.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Eric England.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Thriller

2018

87 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Josie

Anthony Ragnone II.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Zoe White.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Josie

Muziek gecomponeerd door Raney Shockne.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Waterstone Entertainment, Traveling Picture Show Company (TPSC), Coalition Group, Eggplant Pictures en Boo Pictures.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Josie

Geproduceerd door Steven Garcia, Karam Abulhusn, Stephen Bowen, Candice Abela-Mikati, Marc Manus, Dustin Duke Dlouhy, Carissa Buffel, Jeff Kalligheri, Luisa Iskin en Christian Bishop.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Screen Media Films, Falcon Films, Dutch FilmWorks (DFW) en Eagle Entertainment.

FILM KIJKEN Josie

Josie streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Josie heeft een geschatte lengte van 87 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Josie (2018)
Ads

Samengevat, de compleet film Josie met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2018, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Eric England. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 2378 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Josie2014EngelsJosie
Josie and the Pussycats2001EngelsJosie and the Pussycats
De Duivelin van Wyoming1967EngelsThe Ballad of Josie
Josie: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!