Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

JIRÓN DE NIEBLA (2013) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2013

Jirón de niebla

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 616

Jirón de niebla

HD
Jirón de niebla gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 22 stemmen
Spaans · 2013 ( MX ) · +16 · Horror · 90 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Jirón de niebla"?

Jirón de niebla online kijken - Het gaat over een jongen wiens moeder lijdt aan schizofrenie en zelfmoord voor hem, zo weinig was op drift en tante Elizabeth staat in voor hun steun. Toch heeft ze altijd voelde een enorme voor zijn overleden zus en richt zich op het kind haat, die is al te ernstig is, u alzo vertellen wat je moet studeren, wat te doen, hoe te bewegen, hoe te kleden, die kan spreken en wie niet. Hij is een marionet tot hij moe van deze situatie en de moordenaar. Na zoveel jaren van lijden, Daniel start een nieuw leven te informeren hun geweten dat haar tante besloten om naar Canada. Tot op een dag zal beginnen aankomen ansichtkaarten tante vertelt u dat terug te gaan. Dan begin je te geloven dat iemand hem zag toen hij vermoord en iedereen om hem te verdenken. U kunt Jirón de niebla kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Spaans. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2013. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Jirón de niebla (2013)

Cast: María Rojo, Ernesto Gómez Cruz, Arcelia Ramírez, Joaquín Cosio, José Angel Bichir, Alejandro Felipe, Mario Zaragoza, Andrea Verdeja en Verónica Merchant.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Julio César Estrada.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Horror

2013

90 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Mexico Mexico

Ads
SCREENWRITER Jirón de niebla

Gustavo Moheno en Angel Pulido.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

León Chiprout.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Jirón de niebla

Muziek gecomponeerd door Eduardo Gamboa.

FILM KIJKEN Jirón de niebla

Jirón de niebla streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Jirón de niebla heeft een geschatte lengte van 90 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Spaans in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Jirón de niebla (2013)
Ads

Samengevat, de compleet film Jirón de niebla met originele screenplay in Spaans, geproduceerd in Mexico, en gepresenteerd in theaters in 2013, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Julio César Estrada. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 22 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Jirón de niebla2013SpaansJirón de niebla
Haemoo2014KoreaansHaemoo
Jiron2014SpaansJiron
La huella en la niebla2014SpaansLa huella en la niebla
El ángel entre la niebla2012SpaansEl ángel entre la niebla
Jirón de niebla: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!