Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

JENNIFER (1978) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1978

Jennifer

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Jennifer

HD
Jennifer gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 571 stemmen
Engels · 1978 ( US ) · +16 · Horror · 90 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Jennifer"?

Jennifer online kijken - Jennifer is een zelfbewuste vrouw die werkt in een dierenwinkel gevoel speciale voorkeur voor slangen waarmee het communiceert op een speciale manier. Op school werden haar mates zeer slecht behandeld en maken het zeer praktische grappen tot op een dag het geduld van Jennifer tot een einde komt en door slangen een bloedige wraak zal uitkomen. U kunt Jennifer kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1978. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Jennifer (1978)

Cast: Lisa Pelikan, Bert Convy, Nina Foch, Amy Johnston, John Gavin, Jeff Corey, Louise Hoven, Ray Underwood, Wesley Eure, Florida Friebus, Georganne LaPiere, Sally Pansing, Leslie King, Ruth Cox en Lillian Randolph.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Brice Mack.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Horror

1978

90 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Jennifer

Steve Krantz en Kay Cousins Johnson.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Irv Goodnoff.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Steve Krantz Productions en American International Pictures (AIP).

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Jennifer

Geproduceerd door Samuel Z. Arkoff, Don Henderson en Steve Krantz.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Pyramid, Prima Vidéo, Ambassador Film Distributors, Pyramid Video, Intercontinental Home Entertainment, Roadshow Films, American International Pictures (AIP), Vestron Video International, Roadshow Home Video en Kino Lorber.

FILM KIJKEN Jennifer

Jennifer streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Jennifer heeft een geschatte lengte van 90 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Jennifer (1978)
Ads

Samengevat, de compleet film Jennifer met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 1978, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Brice Mack. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 571 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Jennifer Help Us2014EngelsJennifer Help Us
Jennifer Lopez: Dance Again2014EngelsJennifer Lopez: Dance Again
To Jennifer2013EngelsTo Jennifer
Jennifer's Body2009EngelsJennifer's Body
Jennifer's Shadow2004EngelsJennifer's Shadow
Jennifer: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!