Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

JAMBOREE! (1957) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1957

Jamboree!

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.011

Jamboree!

HD
Jamboree! gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 199 stemmen
Engels · 1957 ( US ) · AL · Musical · 86 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Jamboree!"?

Jamboree! online kijken - Jamboree volgt de gebruikelijke formule van de rocku0026roll-films van het einde van de jaren '50: een overvloed aan muzikale nummers, aan elkaar gekoppeld door de meest vage verhaallijnen. Kay Medford staat aan het hoofd van de cast als de manipulatieve showbizzagente Grace Shaw. In de hoop Pete Porter (Paul Carr) aan de haak te slaan, spant Grace samen om Pete's relatie met zangeres Honey Wynn (Freda Holloway) te verbreken. Maar wat maakt het uit? Het publiek kwam voor muzikale favorieten als Fats Domino, Count Basie, Jerry Lee Lewis, Jodie Sands, Ron Coby, Slim Whitman, Carl Perkins, Frankie Avalon, Charlie Gracie en de Four Coins. Als promotie-element bevat Jamboree ook optredens van 21 van Noord-Amerika's top rock-'n-roll deejays. U kunt Jamboree! kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1957. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Jamboree! (1957)

Cast: Fats Domino, Jerry Lee Lewis, Jimmy Bowen, Buddy Knox, Charlie Gracie, Joe Williams, Jodie Sands, Frankie Avalon, Louis Lymon and the Teenchords, Slim Whitman, Carl Perkins, Andy Martin, Cauby Peixoto, Rocco and His Saints en Connie Francis.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Roy Lockwood.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Musical

1957

86 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Jamboree!

Milton Subotsky en Leonard Kantor.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Jack Etra.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Jamboree!

Muziek gecomponeerd door Neal Hefti.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Vanguard Productions (I).

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Jamboree!

Geproduceerd door Milton Subotsky, Herman Klappert en Max Rosenberg.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door WHV, WB. en WB. Film.

FILM KIJKEN Jamboree!

Jamboree! streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Jamboree! heeft een geschatte lengte van 86 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Jamboree! (1957)
Ads

Samengevat, de compleet film Jamboree! met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 1957, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Roy Lockwood. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 199 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Jamboree!: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!