Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

JAFFA (2013) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2013

Jaffa

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.005

Jaffa

HD
Jaffa gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 60 stemmen
Telugu · 2013 ( IN ) · AL · Komedie · 160 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Jaffa"?

Jaffa online kijken - Onder de unieke richting van Vennela Kishore, deze film met geluid in het Telugu in première in 2013. De film werd in India geproduceerd. U kunt Jaffa kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Telugu. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2013. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Jaffa (2013)

Cast: Vennela Kishore, Thagubotu Ramesh, Raghu Babu, Aahuthi Prasad, Venu Madhav, Ali, Brahmanandam, Dhanraj, Vajja Venkata Giridhar, Harish, Melkote, Nagayya, Prudhviraj, Sapthagiri en Fish Venkat.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Vennela Kishore.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie

2013

160 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Indië Indië

Ads
FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Saiprakash Ummadisingu.

FILM KIJKEN Jaffa

Jaffa streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Jaffa heeft een geschatte lengte van 160 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Telugu in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Jaffa (2013)
Ads

Samengevat, de compleet film Jaffa met originele screenplay in Telugu, geproduceerd in Indië, en gepresenteerd in theaters in 2013, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Vennela Kishore. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 60 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Jaffa, the Orange's Clockwork2009FransJaffa, the Orange's Clockwork
Kalat Hayam2009HebreeuwsKalat Hayam
Dancing in Jaffa2013EngelsDancing in Jaffa
The Dead of Jaffa2019HebreeuwsHametim shel yafo
Jaffa: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!