FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

INSPIRACIÓN (1946) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1946

Inspiración

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 2.843

Inspiración

HD
Inspiración gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 30 stemmen
Spaans · 1946 ( AR ) · AL · Drama · 91 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Inspiración"?

Inspiración online kijken - Film over de biografie van de muzikant Franz Schubert. Beetje inspiratie "geen argument" kind maakt indruk als een handleiding met geïllustreerde biografieën gewijd aan Schubert. ?. U kunt Inspiración kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Spaans. Gezien op Canal 7 Argentina, première in de bioscoop in 1946. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Inspiración (1946)

Cast: María Armand, Carlos Bellucci, Esther Bence, Ricardo Castro Ríos, María Concepción César, Alberto de Mendoza, Francisco de Paula, Raúl del Valle, María Esther Gamas, Carmen Giménez, Fernando Heredia, Marcelo Lavalle, Linda Lorena en Marcial Manent.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Jorge Jantus.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

1946

91 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Argentinië Argentinië

Ads
SCREENWRITER Inspiración

Alfredo de la Guardia en Manuel Agromayor.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Humberto Peruzzi.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Inspiración

Muziek gecomponeerd door Julián Bautista.

FILM KIJKEN Inspiración

Inspiración on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Inspiración heeft een geschatte lengte van 91 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Spaans in Canal 7 Argentina op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Inspiración (1946)
Ads

Samengevat, de compleet film Inspiración met originele screenplay in Spaans, geproduceerd in Argentinië, en gepresenteerd in theaters in 1946, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Jorge Jantus. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 30 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Inspiración: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!