Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

INCARNATE (2016) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2016

Incarnate

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Incarnate

HD
Incarnate gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 10520 stemmen
Engels · 2016 ( US ) · +13 · Horror, Thriller · 91 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Incarnate"?

Incarnate online kijken - Na een gruwelijk ongeval zit Seth Ember in een rolstoel. Hij bezit het zeldzame vermogen om zich te verdiepen in de geest van bezeten mensen, om zo hun demonen te bezweren van binnenuit. Wanneer het Vaticaan hem vraagt om een bijzondere, onrustige jongen te bezweren, is Ember geschokt als hij ontdekt dat dezelfde boze geest verantwoordelijk is voor de dood van zijn vrouw en kind, een jaar eerder. U kunt Incarnate kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2016. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Incarnate (2016)

Cast: Aaron Eckhart, Carice van Houten, Catalina Sandino Moreno, David Mazouz, Keir O'Donnell, Matt Nable, Emily Jackson, Paul Vincent O'Connor, Natalija Nogulich, John Pirruccello, Petra Sprecher, Breanne Hill, Emjay Anthony, Vanya Asher en Karolina Wydra.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Brad Peyton.

+13 Alleen kinderen ouder dan 13 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Horror, Thriller

2016

91 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Incarnate

Ronnie Christensen.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Dana Gonzales.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Incarnate

Muziek gecomponeerd door Andrew Lockington.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Blumhouse Productions, Deep Undergrond Films, WWE Studios en IM Global.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Incarnate

Geproduceerd door Jason Blum, Charles Layton, Robyn Marshall, Kaylene Carlson, Gerard DiNardi, Matthew Kaplan, Trevor Engelson, Stuart Ford, Michael J. Luisi en Phillip Dawe.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Colossal Mega Films, Distribution Company, Film & TV House, BH Tilt, Dutch FilmWorks (DFW), High Top Releasing, Golden Village Pictures, IM Global, Happinet en Jive Entertainment.

FILM KIJKEN Incarnate

Incarnate streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Incarnate heeft een geschatte lengte van 91 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Incarnate (2016)
Ads

Samengevat, de compleet film Incarnate met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2016, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Brad Peyton. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 10520 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Incarnate2016EngelsIncarnate
Duane Incarnate2004EngelsDuane Incarnate
Incarnate: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!