FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

IMPLOSION (2010) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2010

Implosion

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 804

Implosion

HD
Implosion gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 220 stemmen
Spaans · 2010 ( ES ) · +16 · Drama · 88 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Implosion"?

Implosion online kijken - Thomas, een 17-jarige jongen die reist naar de Catalaanse kust op vakantie met zijn vader, is betrokken bij de ontsnapping van een groep illegale immigranten uit de politie. Thomas Djamile ontmoet een jonge Congolese autoriteiten ook vlucht, maar is alleen, bang en in een gecompliceerde situatie dat Thomas niet kan oplossen. Toch proberen om haar te helpen. Zijn relatie met Djamile zal je meer dan je zou verwachten van invloed, en zal uw kijk op het leven compleet veranderen. U kunt Implosion kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Spaans. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2010. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Implosion (2010)

Cast: Sven Gielnik, Hans Jochen Wagner, Carolina Clemente, Eye Haidara en Eriq Ebouaney.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Sören Voigt.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2010

88 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Spanje Spanje

Ads
SCREENWRITER Implosion

Sören Voigt.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Olaf Hirschberg.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Implosion

Muziek gecomponeerd door Jacob Ilja en Oscar Kaiser.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Karibufilm, ZDF, Coproducción España-Alemania; Televisió de Catalunya, Living Films, Zip Films en Gaia Audiovisuals.

FILM KIJKEN Implosion

Implosion on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Implosion heeft een geschatte lengte van 88 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Spaans in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Implosion (2010)
Ads

Samengevat, de compleet film Implosion met originele screenplay in Spaans, geproduceerd in Spanje, en gepresenteerd in theaters in 2010, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Sören Voigt. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 220 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.