Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

IMBABAZI (2013) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2013

Imbabazi

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.005

Imbabazi

HD
Imbabazi gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 23 stemmen
Engels · 2013 ( RW ) · AL · Drama · 75 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Imbabazi"?

Imbabazi online kijken - Na gevangen te zijn gezet voor het doden van etnische Tutsi's tijdens de Rwandese genocide, moet Manzi de emotionele en psychologische gevolgen onder ogen zien van zijn meest persoonlijke misdaad: de moord op de familie van zijn beste vriend. U kunt Imbabazi kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2013. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Imbabazi (2013)

Cast: Wilson Egessa, Joel Okuyo Atiku Prynce, Rehema Nanfuka, Brenda Ibarah, Benjamin Abemigisha, Dissan Matovu, Muwawu Isaac, Michael Wawuyo, Carlos George Ombanya, Simon Kivumbi, Kafuruku Peter, Patrick Mujuka, Ddungu Francis Jaubal Zziwa en Mathew Nabwiso.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Joël Karekezi.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2013

75 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Rwanda Rwanda

Ads
SCREENWRITER Imbabazi

Joël Karekezi en Casey Schroen.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Jack Elliott.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Imbabazi

Muziek gecomponeerd door Ioannis Kourtis.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Karekezi Film Production en Ndolo Films.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Imbabazi

Geproduceerd door David Schroen, Veronique Doumbe, Joël Karekezi, Miriam Odaka, Musarait Kashmiri, Shernaz Italia, Casey Schroen en Philip T. Hoffman.

FILM KIJKEN Imbabazi

Imbabazi streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Imbabazi heeft een geschatte lengte van 75 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Imbabazi (2013)
Ads

Samengevat, de compleet film Imbabazi met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Rwanda, en gepresenteerd in theaters in 2013, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Joël Karekezi. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 23 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Imbabazi: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!