Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

SI J'ÉTAIS UN HOMME (2017) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2017

Si j'étais un homme

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 10.545

Si j'étais un homme

HD
Si j'étais un homme gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 1399 stemmen
Frans · 2017 ( BE-FR ) · AL · Komedie · 95 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Si j'étais un homme"?

Si j'étais un homme online kijken - Jeanne is een architecte met twee kinderen. Haar man verlaat haar en vertelt haar dat hij wil scheiden en daardoor zal ze maar om de twee weken haar kinderen bij zich hebben. Op een ochtend ontwaakt ze en komt tot de verschrikkelijke ontdekking dat er iets bij haar veranderd is. Ze is in paniek en ook de gynaecoloog is onthutst. Ze deelt haar geheim met haar beste vriendin en beslist uiteindelijk maar er het beste van te maken. U kunt Si j'étais un homme kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Frans. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2017. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Si j'étais un homme (2017)

Cast: Audrey Dana, Christian Clavier, Eric Elmosnino, Alice Belaïdi, Antoine Gouy, Joséphine Draï, Lee El Mechri, Victoire Brunelle-Remy, Jézabel Marques, Johanne Toledano, Guillaume Delaunay, Jérôme Paquatte, Jérôme Pouly, Bertrand Usclat en Johann Cuny.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Audrey Dana.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie

2017

95 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

België België, Frankrijk Frankrijk

Ads
SCREENWRITER Si j'étais un homme

Maud Ameline, Audrey Dana en Murielle Magellan.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Berto en Nicolas Brunet.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Si j'étais un homme

Muziek gecomponeerd door Emmanuel D'Orlando en Thibault Barbillon.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Moana Films, Palatine Étoile 13, Indéfilms 4, Curiosa Films, Sofica Manon 6, Proximus, Versus Production, TF1 Films Production, Palatine Étoile 14 en Cinémage 11.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Si j'étais un homme

Geproduceerd door Christine De Jekel, Olivier Delbosc, Jacques-Henri Bronckart, Emilien Bignon, Tanguy Dekeyser, Olivier Bronckart en Marc Missonnier.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Adler Entertainment, Concorde Home Entertainment, Wild Bunch Distribution, O'Brother Distribution, Encripta en Concorde Filmverleih.

FILM KIJKEN Si j'étais un homme

Si j'étais un homme streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Si j'étais un homme heeft een geschatte lengte van 95 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Frans in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Si j'étais un homme (2017)
Ads

Samengevat, de compleet film Si j'étais un homme met originele screenplay in Frans, geproduceerd in België en Frankrijk, en gepresenteerd in theaters in 2017, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Audrey Dana. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 1399 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Homeless: Homme Lost2015EngelsHomeless: Homme Lost
L'homme au lion2015FransL'homme au lion
Un homme à la mer2016FransUn homme à la mer
Un homme idéal2015FransUn homme idéal
Dassault, l'homme au pardessus2014FransDassault, l'homme au pardessus
Si j'étais un homme: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!