Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

I AM HERE (2014) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2014

I Am Here

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.013

I Am Here

HD
I Am Here gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 1504 stemmen
Engels · 2014 ( DK-DE ) · AL · Drama, Thriller · 97 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "I Am Here"?

I Am Here online kijken - Maria (Kim Basinger) is een succesvolle zakenvrouw die maar één grote droom heeft: een kind ter wereld brengen. Nadat ze nog maar eens een miskraam heeft, vertelt de dokter haar dat ze te oud is om nog een kind te krijgen. Maria's wereld stort in. Ze is er kapot van en weigert haar lot te aanvaarden. Ze begint aan een wanhopige en gevaarlijke tocht om haar droom van het moederschap waar te maken. U kunt I Am Here kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2014. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS I Am Here (2014)

Cast: Kim Basinger, Jordan Prentice, Sebastian Schipper, Peter Stormare, Anouk Fischer, Norman Hacker, Anouk Wagener, Sabine Haupt, Robert Hunger-Bühler, Nina Fog, Philipp Hochmair, Anna-Franziska Srna, Mascha Haupt, Anka Graczyk en Theresa Bischof.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Anders Morgenthaler.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Thriller

2014

97 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Denemarken Denemarken, Duitsland Duitsland

Ads
SCREENWRITER I Am Here

Anders Morgenthaler.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Sturla Brandth Grvlen.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK I Am Here

Muziek gecomponeerd door Jóhann Jóhannsson.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Zentropa Entertainments, Film i Väst, Zentropa International Berlin, ONE TWO Films en Viking Brothers Entertainment.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ I Am Here

Geproduceerd door Maria Köpf, Jamila Wenske, Ken Meyer, Sol Bondy, Peter Aalbæk Jensen, Jón Hammer, Peter Nadermann, Marie Gade Denessen, Jessica Ask en Julie Lind-Holm.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Brainstorm Media, ARTE, Arte France, Farbfilm-Verleih, Zeno Pictures en Lighthouse Home Entertainment.

FILM KIJKEN I Am Here

I Am Here streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film I Am Here heeft een geschatte lengte van 97 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

I Am Here (2014)
Ads

Samengevat, de compleet film I Am Here met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Denemarken en Duitsland, en gepresenteerd in theaters in 2014, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Anders Morgenthaler. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 1504 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

I Am Here: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!