Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

HORS SATAN (2011) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2011

Hors Satan

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 1.594

Hors Satan

HD
Hors Satan gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 1159 stemmen
Frans · 2011 ( FR ) · AL · Drama · 110 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Hors Satan"?

Hors Satan online kijken - Aan de oevers van het Kanaal, aan de Opaalkust, in de buurt van een dorp, de rivier en haar moerassen, het ervaren van een vreemde jongen die overleeft, gaan vissen, gebeden en branden. Een meisje uit een boerderij verzorgt hem en voedt hem. Ze besteden tijd samen in het brede landschap van duinen en bossen, mysterieuze gevonden aan de oevers van de vijvers, waar de duivel ronde. U kunt Hors Satan kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Frans. Gezien op Canal 7 Argentina, première in de bioscoop in 2011. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Hors Satan (2011)

Cast: David Dewaele, Alexandra Lemâtre, Christophe Bon, Juliette Bacquet, Aurore Broutin, Sonia Barthélémy, Valérie Mestdagh en Dominique Caffier.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Bruno Dumont.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2011

110 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Frankrijk Frankrijk

Ads
SCREENWRITER Hors Satan

Bruno Dumont.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Yves Cape.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door C.R.R.A.V. Nord Pas de Calais, Le Fresnoy Studio National des Arts Contemporains, Centre National de la Cinématographie (CNC), Canal , Cinémage 5, Contact Film, CinéCinéma, Région Nord-Pas-de-Calais en 3B Productions.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Hors Satan

Geproduceerd door Muriel Merlin, Alexander Emmert, Rachid Bouchareb en Jean Bréhat.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Argentina Video Home, New Wave Films, NDMantarraya, New Yorker Films, Pyramide Distribution, Mirada Distribution en Clap - Produção de Filmes.

FILM KIJKEN Hors Satan

Hors Satan streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Hors Satan heeft een geschatte lengte van 110 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Frans in Canal 7 Argentina op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Hors Satan (2011)
Ads

Samengevat, de compleet film Hors Satan met originele screenplay in Frans, geproduceerd in Frankrijk, en gepresenteerd in theaters in 2011, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Bruno Dumont. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 1159 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Hors cadre2015FransHors cadre
Les 12 travaux de Satan2015FransLes 12 travaux de Satan
Zombie Women of Satan 22016EngelsZombie Women of Satan 2
La gang des hors-la-loi2014FransLa gang des hors-la-loi
Maniac Jake: Satan's Executioner2014EngelsManiac Jake: Satan's Executioner
Hors Satan: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!