Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

HOOKING UP (2020) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2020

Hooking Up

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.009

Hooking Up

HD
Hooking Up gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 1378 stemmen
Engels · 2020 ( US ) · +16 · Komedie, Drama · 105 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Hooking Up"?

Hooking Up online kijken - Bailey en Darla beginnen aan een misleidende en bedrieglijke vorm van therapie, waarbij ze door het land moeten rijden om Darla's kleurrijke geschiedenis als seksverslaafde na te spelen. Terwijl hun echte motivaties voor de roadtrip aan het licht komen, dwingt het onwaarschijnlijke paar elkaar om hun problemen het hoofd te bieden. Ze ontdekken hierbij ook dat er misschien meer is om lief te hebben dan alleen maar seks. U kunt Hooking Up kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2020. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Hooking Up (2020)

Cast: Brittany Snow, Sam Richardson, Anna Akana, Jordana Brewster, Vivica A. Fox, Amy Pietz, Shaun J. Brown, Alexis G. Zall, Rob Moran, Lanell Pena, Jenna Laurenzo, Kenneisha Thompson, Bryan Pitts, Minnie Quan en Richard Jackson.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Nico Raineau.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie, Drama

2020

105 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Hooking Up

Nico Raineau en Lauren Schacher.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Jeff Bierman.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Hooking Up

Muziek gecomponeerd door Greg Townley.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door SSS Entertainment, Buffalo 8 Productions, SSS Film Capital, Highland Myst Entertainment, Yale Productions, BondIt Media Capital en Sprockefeller Pictures.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Hooking Up

Geproduceerd door Jordan Beckerman, Jon Keeyes, Ryan R. Johnson, Bill Bromiley, Matthew Helderman, James Sears Bryant, Clay Epstein, Mathilde Epstein, Kamar Ararat Kalpakciyan en Shanan Becker.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Saban Films.

FILM KIJKEN Hooking Up

Hooking Up streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Hooking Up heeft een geschatte lengte van 105 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Hooking Up (2020)
Ads

Samengevat, de compleet film Hooking Up met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2020, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Nico Raineau. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 1378 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Swiped: Hooking Up in the Digital Age2018EngelsSwiped: Hooking Up in the Digital Age
Hooking Up2009EngelsHooking Up
Hooking Up: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!