FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

HOLLYWOOD FLIES (2005) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2005

Hollywood Flies

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 802

Hollywood Flies

HD
Hollywood Flies gratis
2/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 434 stemmen
Engels · 2005 ( IT-CA ) · +16 · Drama, Crimnal · 95 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Hollywood Flies"?

Hollywood Flies online kijken - Twee Italiaanse tieners varen door de woestijn richting Hollywood. In de Vallei van de dood werden verzameld op twee lifters, Sean en Jamie, twee gevangenen gewetenloze. De problemen beginnen wanneer zij besluiten om te verblijven in een motel langs de weg voor de nacht. Cherie Daar ontmoeten ze een showgirl die probeert om zijn vertegenwoordiger, een gangster die niet bereid is om te verliezen ontvluchten. In de ochtend, Luca vindt dat zijn zus is ontvoerd door Sean en Jaime. Op te halen Hollywood moet een tas meenemen met 3 miljard. Een Cherie voegt zich bij het avontuur dat de tas vindt met het geld, ziet zijn kans om een zekere dood te ontsnappen. Vanaf hier is het spel moeilijk zal zijn, zal iedereen worden ondergedompeld in een overzicht van vervolging, verleiding en misleiding die zal plaatsvinden op Holliwood als verplichte bestemming ... U kunt Hollywood Flies kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2005. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Hollywood Flies (2005)

Cast: Antonio Cupo, Bianca Guaccero, Caprice Bourret, Vinnie Jones, Brad Renfro, Conrad Coates, Ian Alden, Casper Van Dien, Scott A. McGillivray, Troy Skog, Jody Peters, Tim Loewen, Ellen-Ray Hennessy, Ron Anderson, Jimmy Gonzalez en Karlee Wiesgerber.

FILM REVIEW online

Regelmatig, om de tijd te doden. Je kunt het zien en deel uw mening over sociale netwerken.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Fabio Segatori.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Crimnal

2005

95 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Italië Italië, Canada Canada

Ads
SCREENWRITER Hollywood Flies

Alessandro Fabbri, Fabio Segatori, Luigi Ventriglia, Roberto Scarpetti, Chiara Laudani en Aldo Lado.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Curtis Petersen.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Hollywood Flies

Muziek gecomponeerd door Haim Frank Ilfman.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door GFT Entertainment, Imago Orbis, Peace Arch Entertainment Group, SUN/GFT Flies Films en Studio Eight Productions.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Hollywood Flies

Geproduceerd door Jacqueline Quella, Massimo Pacilio, Pieter Kroonenburg, Leo Pescarolo, Jamie Brown, Lewin Webb, Charles Bloye, Aaron Barnett, Terence S. Potter, Stephen Onda en Gary Howsam.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Monarch Home Video, Dutch FilmWorks (DFW), Elephant Films, Front Row Filmed Entertainment, Paramount Home Entertainment (Spain) en Sony Pictures Home Entertainment.

FILM KIJKEN Hollywood Flies

Hollywood Flies on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Hollywood Flies heeft een geschatte lengte van 95 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Hollywood Flies (2005)
Ads

Samengevat, de compleet film Hollywood Flies met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Italië en Canada, en gepresenteerd in theaters in 2005, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Fabio Segatori. Het heeft een gemiddelde score van twee sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 434 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
1M1: Hollywood Horns of the Golden Years2015Engels1M1: Hollywood Horns of the Golden Years
A Hollywood Tragedy2015EngelsA Hollywood Tragedy
A Place Called Hollywood2015EngelsA Place Called Hollywood
Christmas in Hollywood2015EngelsChristmas in Hollywood
Classic Hollywood Cinemas2015EngelsClassic Hollywood Cinemas
Hollywood Flies: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!