Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

HOLLI (2013) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2013

Holli

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.007

Holli

HD
Holli gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 10 stemmen
Engels · 2013 ( KR ) · AL · Drama · 105 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Holli"?

Holli online kijken - Holly vertelt het ontroerende verhaal van een moeder en dochter. De moeder, Holly, werkt als danseres in een club in de buurt van een Amerikaanse militaire basis en haar dochter Wani is een middelbare scholier die ervan droomt ballerina te worden. U kunt Holli kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2013. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Holli (2013)

Cast: Min-ah Bang, Ae-Yeon Jeong en Yi Shin.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Park Byung Hwan.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2013

105 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Zuid -Korea ( ROK ) Zuid -Korea ( ROK )

Ads
FILM KIJKEN Holli

Holli streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Holli heeft een geschatte lengte van 105 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Holli (2013)
Ads

Samengevat, de compleet film Holli met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Zuid -Korea ( ROK ), en gepresenteerd in theaters in 2013, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Park Byung Hwan. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 10 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
State of Violence2006KoreaansHolli-dei
Holli: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!