FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

HJERNEVASK (BRAINWASH) (2010) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2010

Hjernevask (Brainwash)

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 812

Hjernevask (Brainwash)

HD
Hjernevask (Brainwash) gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 220 stemmen
Noors · 2010 ( NO ) · AL · Documentaire · 255 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Hjernevask (Brainwash)"?

Hjernevask (Brainwash) online kijken - TV Miniserie. 7 hoofdstukken. Hjernevask is een controversiële documentaire op televisie wetenschap gepubliceerd in Noorwegen in 2010. Geproduceerd door Harald Heia en Ole Martin Ihle, serie bestaat uit zeven afleveringen bevat interviews met Noorse en internationale wetenschappers met verschillende opvattingen over het debat tussen natuur en opvoeding. U kunt Hjernevask (Brainwash) kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Noors. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2010. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Hjernevask (Brainwash) (2010)

Cast: Documentary, Harald Eia, Anniken Huitfeldt, Jørgen Lorentzen, Cathrine Egeland, Camilla Schreiner, Simon Baron-Cohen, Richard Lippa, Anne Campbell en Trond DisethProductora: Harald Eia.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Harald Eia en Ole Martin Ihle.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Documentaire

2010

255 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Noorwegen Noorwegen

Ads
SCREENWRITER Hjernevask (Brainwash)

Harald Eia en Ole Martin Ihle.

FILM KIJKEN Hjernevask (Brainwash)

Hjernevask (Brainwash) on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Hjernevask (Brainwash) heeft een geschatte lengte van 255 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Noors in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Hjernevask (Brainwash) (2010)
Ads

Samengevat, de compleet film Hjernevask (Brainwash) met originele screenplay in Noors, geproduceerd in Noorwegen, en gepresenteerd in theaters in 2010, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Harald Eia en Ole Martin Ihle. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 220 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.