Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

HITCH (2005) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2005

Hitch

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 10.836

Hitch

HD
Hitch gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 218053 stemmen
Engels · 2005 ( US ) · +13 · Komedie, Romantische · 118 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Hitch"?

Hitch online kijken - Alex " Hitch " Hitchens staat bekend als de "afspraken bij de dokter". Het is de agent meest succesvolle dating in New York en kan consegescapar dat zelfs de meeste middelmatige man heb een date met de vrouw van zijn dromen. Hitch weet wat vrouwen willen en weet elke truc in hun mannelijke cliënten te blijven met de meest sexy vrouwen van de stad. Helaas, er zijn ook gevallen verloren, en dat is Albert, die Hitch zal uitdagen in zijn opdat Albert uit met een mooie, rijke beroemd. Aan de andere kant, lijkt op het leven van Hitch een journalist van de wereld van roddel, Sara Melas, die niet gelooft dat er een " dokter afspraken ". U kunt Hitch kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op Warner Channel, première in de bioscoop in 2005. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Hitch (2005)

Cast: Kevin James, Will Smith, Eva Mendes, Marlyne Afflack, Julie Ann Emery, Robinne Lee, Nathan Lee Graham, Michael Rapaport, Jeffrey Donovan, Paula Patton, Kevin Sussman, Navia Nguyen en Matt Malloy.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Andy Tennant.

+13 Alleen kinderen ouder dan 13 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie, Romantische

2005

118 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Hitch

Kevin Bisch.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Andrew Dunn.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Hitch

Muziek gecomponeerd door George Fenton.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Columbia Pictures Corporation en Overbrook Entertainment.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Hitch

Geproduceerd door Teddy Zee, Michael Tadross, Will Smith, James Lassiter en Wink Mordaunt.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Sony Pictures Filmverleih, Columbia TriStar Films, Buena Vista International, RTL Entertainment, American Broadcasting Company (ABC), Sony Pictures Television, LK-TEL, Sony Pictures Home Entertainment, Sony Pictures Releasing, Columbia TriStar Warner Filmes de Portugal en Columbia Pictures.

FILM KIJKEN Hitch

Hitch streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Hitch heeft een geschatte lengte van 118 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in Warner Channel op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Hitch (2005)
Ads

Samengevat, de compleet film Hitch met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2005, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Andy Tennant. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 218053 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
The Hitch2014EngelsThe Hitch
One Small Hitch2013EngelsOne Small Hitch
De lifter1953EngelsThe Hitch-Hiker
A Hitch in Time1978EngelsA Hitch in Time
Hitch Hike to Hell1977EngelsHitch Hike to Hell
Hitch: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!