Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

HEAVY TRIP (2018) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2018

Heavy Trip

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.167

Hevi reissu

HD
Heavy Trip gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 4945 stemmen
Fins · 2018 ( BE-FI-NO ) · AL · Komedie · 92 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Heavy Trip"?

Heavy Trip online kijken - Turo zit vast in een klein stadje in het noorden van Finland. Zijn enige lichtpunt in het leven is zijn amateur metalband Impaled Rektum, waarvan hij de leadzanger is. Als ze een uitnodiging krijgen om te spelen op het grote metalfestival Northern Damnation in Noorwegen grijpen ze hun kans. U kunt Heavy Trip kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Fins. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2018. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Heavy Trip (2018)

Cast: Johannes Holopainen, Samuli Jaskio, Antti Heikkinen, Max Ovaska, Minka Kuustonen, Ville Tiihonen, Kai Lehtinen, Chike Ohanwe, Pirjo Lonka, Martti Syrjä, Sinikka Mokkila, Pertti Sveholm, Rune Temte, Joel Hirvonen en Anssi Niemi.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Juuso Laatio en Jukka Vidgren.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie

2018

92 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

België België, Finland Finland, Noorwegen Noorwegen

Ads
SCREENWRITER Heavy Trip

Jari Olavi Rantala, Juuso Laatio, Aleksi Puranen en Jukka Vidgren.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Harri Räty.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Heavy Trip

Muziek gecomponeerd door Lauri Porra.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Umedia, Mutant Koala Pictures, Making Movies Oy en FilmCamp.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Heavy Trip

Geproduceerd door Kai Nordberg, Nadia Khamlichi, Bastien Sirodot, Kaarle Aho, Pilvi Kuusrainen, Cloé Garbay en Adrian Politowski.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Universal Sony Pictures Home Entertainment Nordic, Space Shower Films, Hungaricom Kft, Ascot Elite Entertainment Group, Ascot Elite Home Entertainment, Sparky Pictures, Doppelganger Releasing en Finnkino.

FILM KIJKEN Heavy Trip

Heavy Trip streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Hevi reissu heeft een geschatte lengte van 92 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Fins in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Heavy Trip (2018)
Ads

Samengevat, de compleet film Heavy Trip met originele screenplay in Fins, geproduceerd in België, Finland en Noorwegen, en gepresenteerd in theaters in 2018, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Juuso Laatio en Jukka Vidgren. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 4945 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Hevi reissu: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!