FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

HERMANAS (2005) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2005

Hermanas

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 802

Hermanas

HD
Hermanas gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 246 stemmen
Spaans · 2005 ( AR-BR-ES ) · +13 · Drama · 100 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Hermanas"?

Hermanas online kijken - In 1984 reist Natalia Madrid naar Texas voor een bezoek aan haar zus Elena, die net is verhuisd naar de Verenigde Staten met haar zoon en echtgenoot. Op de vlucht voor het leger, Natalia verliet Argentinië in 1975, na de verdwijning van haar vriendje. Zijn vader, David Levin, intellectueel en journalist, van links naar een roman ongepubliceerde Ellen houdt in zijn huis sterven. Natalia begint om het te lezen en beseffen dat het is het verhaal van zijn familie tijdens de dictatuur. Natalia en Elena uitgewisseld herinneringen die elk van de gebeurtenissen in de aanloop naar die nacht. Het einde van de roman, die niet voorkomt in het manuscript, verbergt een sleutel Natalia zal onthullen. U kunt Hermanas kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Spaans. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2005. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Hermanas (2005)

Cast: Valeria Bertuccelli, Ingrid Rubio, Adrián Navarro, Nicolás Pauls, Milton De La Canal, Horacio Peña, Mónica Galán, Eusebio Poncela, Lidia Catalano, Duilio Orso, Pedro Pascal en Gustavo Pastorini.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Julia Solomonoff.

+13 Alleen kinderen ouder dan 13 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2005

100 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Argentinië Argentinië, Brazilië Brazilië, Spanje Spanje

Ads
SCREENWRITER Hermanas

Julia Solomonoff.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Ramiro Civita.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Hermanas

Muziek gecomponeerd door Jorge Drexler en Lucio Godoy.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Patagonik Film Group, Tornasol Films, Cruzdelsur Zona Audiovisual en VideoFilmes.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Hermanas

Geproduceerd door Gerardo Herrero, Ariel Saúl, Mariela Besuievsky, Florencia Enghel, Walter Salles, Pablo Bossi, Sarah Green, Vanessa Ragone en Carolina Urbieta.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Buena Vista International en Cinema Tropical.

FILM KIJKEN Hermanas

Hermanas on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Hermanas heeft een geschatte lengte van 100 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Spaans in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Hermanas (2005)
Ads

Samengevat, de compleet film Hermanas met originele screenplay in Spaans, geproduceerd in Argentinië, Brazilië en Spanje, en gepresenteerd in theaters in 2005, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Julia Solomonoff. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 246 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
A Sister's Nightmare2013EngelsA Sister's Nightmare
El héroe del Monte Dos Hermanas2010SpaansEl héroe del Monte Dos Hermanas
Sisters of War2010EngelsSisters of War
The Other Boleyn Girl2008EngelsThe Other Boleyn Girl
Las hermanas L.2008SpaansLas hermanas L.
Hermanas: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!