Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

HÉLIOSOLS (2013) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2013

Héliosols

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.005

Héliosols

HD
Héliosols gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 10 stemmen
Engels · 2013 ( CA ) · AL · Drama · 81 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Héliosols"?

Héliosols online kijken - Maxine Delorme, redactrice van de studentenkrant van haar universiteit, ontdekt onbedoeld het bewijs dat een grote petroleummaatschappij het publiek misleidt en probeert de fraude aan de kaak te stellen. U kunt Héliosols kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2013. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Héliosols (2013)

Cast: Janique Freynet-Gagné, Yann Lacoste, Keith Damboise, Patrick Trudel, Yan Dallaire, Charles Leblanc, Donald Legal, Laura Lussier, Marie-Anne Beaudette, Julien Beaudette-Loiselle, Martin Bruyère, Eric Doucet, Louis-Félix Fontaine en Marie-Ève Fontaine.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Gabriel Tougas.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2013

81 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Canada Canada

Ads
SCREENWRITER Héliosols

Joel Lebois en Gabriel Tougas.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Gabriel Levesque.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Héliosols

Muziek gecomponeerd door Nathanaël Wsiaki.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Héliosols

Geproduceerd door Charles Beaudette, Hélène Perreault, Janine Tougas, Karin Ens, Joel Lebois, Thierry Marchildon-Lavoie en Nathalie Kleinschmit.

FILM KIJKEN Héliosols

Héliosols streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Héliosols heeft een geschatte lengte van 81 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Héliosols (2013)
Ads

Samengevat, de compleet film Héliosols met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Canada, en gepresenteerd in theaters in 2013, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Gabriel Tougas. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 10 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Héliosols: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!