Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

HEADMASTER (1958) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1958

Headmaster

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Headmaster

HD
Headmaster gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 17 stemmen
Engels · 1958 ( IN ) · AL · Drama · 71 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Headmaster"?

Headmaster online kijken - De school van een afgelegen en arm dorp wordt gesloten, de hoofdmeester Krishna Prasanna (Chhabi) migreert naar de stad op zoek naar werk. Hij verhuist met zijn gezin, vrouw Labanya (Karuna), huwbare dochter (Ranjana) en zeer jonge zoon. Hij neemt zijn intrek bij de broer van zijn vrouw. Hij ontmoet per toeval een van zijn ex-leerlingen, van wie hij vroeger gratis avondlessen nam en van wie velen een studiebeurs kregen en crème de la crème van de samenleving werden, een arts, een rechter, succesvolle advocaat, manager van een grote bank en ga zo maar door. Kan hij de barrière oversteken en hen ontmoeten? Allen hebben grote bungalows en kantoren met wachters om ze tegen te houden. Als hij erin slaagt hen te ontmoeten, zullen zij zich zijn bijdrage herinneren en hun weldoener helpen? Als ze dat doen, welke verandering moet hij dan in zichzelf brengen? Kan hij dat?. U kunt Headmaster kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1958. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Headmaster (1958)

Cast: Chhabi Biswas, Karuna Bannerjee, Ranjana Bandyopadhyay, Shyamal Ghoshal, Sova Sen, Shishir Batabyal, Gangapada Basu, Dilip Mukherjee, Santosh Dutta, Bimal Bandopadhyay, Shailen Ganguli en Bhola Guha.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Agragami.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

1958

71 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Indië Indië

Ads
ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Headmaster

Muziek gecomponeerd door Sudhin Dasgupta.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Angel Digital Private Limited.

FILM KIJKEN Headmaster

Headmaster streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Headmaster heeft een geschatte lengte van 71 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Headmaster (1958)
Ads

Samengevat, de compleet film Headmaster met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Indië, en gepresenteerd in theaters in 1958, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Agragami. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 17 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Chronicles of Odumkrom: The Headmaster2015AkanoChronicles of OdumkromThe Headmaster
Headmaster: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!