Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

HANGYABOLY (1971) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1971

Hangyaboly

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Hangyaboly

HD
Hangyaboly gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 69 stemmen
Hongaars · 1971 ( HU ) · AL · Drama · 95 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Hangyaboly"?

Hangyaboly online kijken - Het hoofd van het nonnenklooster is stervende, en de leden zijn verdeeld in twee groepen als de verkiezing van het nieuwe hoofd nadert. Aangevoerd door Virginia, komen de jongere nonnen op voor het veranderen van de strenge religieuze dogma's en willen een moderne school met echte wetenschap, een badkamer die gebouwd wordt, en een vrijere geest. Hun kandidaat is zuster Magdolna, die ook naar seculiere universiteiten ging. De seminaristen, aangevoerd door Király Erzsi, komen ook in opstand tegen de strenge discipline van de oudere nonnen en de depressieve sfeer van het instituut. Magdolna wil echter niet betrokken blijven in de strijd, omdat ze afgeschrikt wordt door Virginia's zondige aantrekkingskracht op haar en de middelen die Virginia gebruikt om de overwinning te behalen tegen elke prijs. U kunt Hangyaboly kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Hongaars. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1971. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Hangyaboly (1971)

Cast: Mari Töröcsik, Éva Vass, Éva Pap, Magda Kohut, Margit Makay, Noémi Apor, Márta Fónay, Györgyi Andai, Jaroslava Schallerová, Ildikó Szabó, István Pathó, Irma Vass, Hédi Temessy, Irma Patkós en Piroska Molnár.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Zoltán Fábri.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

1971

95 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Hongarije Hongarije

Ads
SCREENWRITER Hangyaboly

Margit Kaffka, Endre Illés en Zoltán Fábri.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

György Illés.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Mafilm.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Heritage Italiana.

FILM KIJKEN Hangyaboly

Hangyaboly streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Hangyaboly heeft een geschatte lengte van 95 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Hongaars in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Hangyaboly (1971)
Ads

Samengevat, de compleet film Hangyaboly met originele screenplay in Hongaars, geproduceerd in Hongarije, en gepresenteerd in theaters in 1971, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Zoltán Fábri. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 69 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Hangyaboly: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!