Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

HAMPSTEAD (2017) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2017

Hampstead

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 538

Hampstead

HD
Hampstead gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 4982 stemmen
Engels · 2017 ( GB-BE ) · +13 · Drama · 102 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Hampstead"?

Hampstead online kijken - Emily Walters is een Amerikaanse weduwe die een vredig, rustig bestaan leidt in het idyllische Hampstead Village in Londen, wanneer ze de plaatselijke kluizenaar Donald Horner ontmoet. Donald woont al 17 jaar - wild maar vredig - in een gammele hut aan de rand van het bos. Wanneer Emily verneemt dat zijn huis het doelwit is van projectontwikkelaars die niets uit de weg zullen gaan om hem te verwijderen, wordt het redden van Donald en zijn eigendom haar persoonlijke missie. Ondanks zijn norse uiterlijk en beleefde afwijzingen van hulp, voelt Emily zich tot hem aangetrokken - net als hij tot haar - en wat begint als een liefdadige zaak, ontwikkelt zich tot een relatie die zal groeien, zelfs als de bulldozers dichterbij komen. U kunt Hampstead kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX Comedy, première in de bioscoop in 2017. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Hampstead (2017)

Cast: Diane Keaton, Brendan Gleeson, Lesley Manville, James Norton, Jason Watkins, Phil Davis, Simon Callow, Deborah Findlay, Adeel Akhtar, Hugh Skinner en Rosalind Ayres.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Joel Hopkins.

+13 Alleen kinderen ouder dan 13 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2017

102 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

UK UK, België België

Ads
SCREENWRITER Hampstead

Robert Festinger.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Felix Wiedemann.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Hampstead

Muziek gecomponeerd door Stephen Warbeck.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Ecosse Films, Scope Pictures en Motion Picture Capital.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Hampstead

Geproduceerd door Paul Ritchie, Jo Monk, Robert Bernstein, Mark Gooder, Douglas Rae, Philip Moross, Kate Glover, Genevieve Lemal, Ian Hutchinson en Leon Clarance.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Diamond Films, Shaw Organisation, Synca, Splendid Film, GEM Entertainment, Filmarti, Entertainment One, Odeon, Star Channel Movies en NOS Audiovisuais.

FILM KIJKEN Hampstead

Hampstead streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Hampstead heeft een geschatte lengte van 102 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX Comedy op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Hampstead (2017)
Ads

Samengevat, de compleet film Hampstead met originele screenplay in Engels, geproduceerd in UK en België, en gepresenteerd in theaters in 2017, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Joel Hopkins. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 4982 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Hampstead: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!