Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

HAKUJA KOMACHI (1958) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1958

Hakuja komachi

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.005

Hakuja komachi

HD
Hakuja komachi gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 7 stemmen
Engels · 1958 ( JP ) · AL · Drama, Horror · 67 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Hakuja komachi"?

Hakuja komachi online kijken - Tijdens het vervoer van een aanstaande bruid in een gesloten koets (kago) tijdens een onweersbui, stuit een groep bedienden en toeschouwers plotseling op een verschijning van een spookachtig wit gekleed vrouwelijk figuur dat naar de grond zweeft. Als ze zich omdraait om de menigte aan te kijken, onthult de vrouw de misvormde rechterkant van haar gezicht. Terwijl de stoet vol afschuw toekijkt, neemt het spook vervolgens weer een vlucht door een zijstraat. Nadat de schok is weggeëbd, wordt de bruid gecontroleerd en is iedereen veilig in de groep. Als het bruiloftsfeest eindelijk bij het huis van de bruidegom aankomt, verontschuldigen ze zich voor het oponthoud... en gaan verder met het openen van de kago, alleen om te beseffen dat de aanstaande bruid nu vermist is... en alles wat er nog in de koets zit is een enkele witte slang die rondkruipt. U kunt Hakuja komachi kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1958. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Hakuja komachi (1958)

Cast: Toshio Chiba, Rumiko Komachi, Ikuko Môri, Tamao Nakamura en Takeo Watanabe.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Mitsuo Hirotsu.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Horror

1958

67 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Japan Japan

Ads
FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Daiei Motion Picture Co. en Ltd..

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Hakuja komachi

Geproduceerd door Shin Sakai.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Daiei Studios.

FILM KIJKEN Hakuja komachi

Hakuja komachi streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Hakuja komachi heeft een geschatte lengte van 67 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Hakuja komachi (1958)
Ads

Samengevat, de compleet film Hakuja komachi met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Japan, en gepresenteerd in theaters in 1958, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Mitsuo Hirotsu. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 7 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Edo komachi: In no utage1972JapanseEdo komachi: In no utage
Hakuja komachi: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!